Cristian Boureanu, condamnat la un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare

image
Cristi Boureanu şi Laura Dincă

Cristian Boureanu a aflat joi (9 mai) ce au decis migistraţii după altercaţia din trafic care l-a avut cap de afiş pe fostul deputat în urmă cu aproape doi ani. Curtea de Apel București l-a condamnat pe fostul politician la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității în dosarul de ultraj întocmit după ce ar fi lovit un polițist rutier. Decizia este definitivă.

Cristian Boureanu nu a săpat basma curată după incidentul din trafic care l-a avut ca protagonist în 2017. Pe perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune București, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

De asemenea, instanța îl obligă pe Cristian Boureanu să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune București sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. Fostul parlamentar va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, amendată cu 2.000 de lei

Nici iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, nu a scăpat de  pedeapsă. Ea a fost condamnată de instanță la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei. 

image
Cristi Boureanu şi Laura Dincă foto: arhiva personală

Magistrații i-au mai obligat pe fostul parlamentar la plata sumei de 7.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 4.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 3.000 lei în cursul judecăţii şi pe iubita acestuia la plata sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 1.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 1.000 lei în cursul judecăţii.

Decizia este definitivă.

Filmul incidentului din trafic în care Boureanu a lovit un poliţist

Pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră. Procurorii susţin în rechizitoriu că acesta s-a manifestat violent, la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stânga, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice care pot necesita un număr de 15-20 zile de îngrijiri medicale. A urmat un întreg circ pe străzi, care a culminat cu reţinera lui Boureanu şi ulterior plasarea lui sub control judiciar.  

Citeşte şi:

Fiica lui Cristian Boureanu, bătută cu bestialitate într-un club de fițe! Ioana a fost transportată de urgență la spital

Aici şi-a luat Cristi Boureanu apartament de 380.000 €

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
3 paula seling png png
Ion Hristescu png
Josep Borrell FOTO EPA-EFE
umit yildirim m9FBEtUTRXY unsplash jpg
image
image
image
image
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg