Cristian Boureanu, sărutat cu foc de iubita lui la ieșirea din pușcărie

11 august 2017
article img
Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au sărutat cu foc în fața penitenciarului Rahovafoto: Ștefania Stancu

Iubita lui Cristian Boureanu a ignorat soarele puternic de la orele după-amiezii din București și a venit să-l întâmpine pe fostul deputat în poarta penitenciarului Rahova vineri, 11 august. Boureanu a avut un discurs ironic la ieșirea din penitenciar.

Cristian Boureanu a scăpat vineri din arest, după mai bine de două luni de stat după gratii, judecătorii înlocuind măsura arestului preventiv cu controlul judiciar pentru fostul parlamentar.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu bine”, a declarat Boureanu când a ieșit pe poarta penitenciarului Rahova, unde fusese mutat marți, din cauza lipsei de spațiu din arestul Capitalei. Întrebat cum au fost condițiile în arest, fostul parlamentar a fost ironic. ”A fost foarte bine. Sigur, trebuie să mulțumim guvernului norvegian pentru investițiile făcute aici”, a spus Boureanu.

Cristian Boureanu va fi cercetat sub control judiciar și nu are voie să părăsească Bucureștiul în această perioadă.

article img
Laura Dincă, asaltată de jurnaliști la penitenciarul Rahovafoto: Ștefania Stancu

Fericită peste măsură, Laura, iubita de 21 de ani a lui Boureanu, s-a trezit de dimineață, a pregătit mâncarea preferată pentru iubitul ei, iar la prânz și-a pus o rochie albă, foarte elegantă și s-a dus să-l întâmpine cu brațele deschise în poarta penitenciarului Rahova, unde fostul deputat a fost mutat încă de marți, din cauza lipsei de spațiu din arestul Capitalei.

”Abia aștept să-l strând în brațe. Așteptam de ceva vreme această decizie. Diseară îl vom aștepta în familie, cu prietenii apropiați”, a declarat Laura Dincă pentru Click!

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv în prima parte a lunii iunie, după ce a înjurat și lovit un polițist de la Brigada Rutieră, care i-a oprit mașina la un control de rutină. Fostul parlamentar era pasager în momentul controlului și, dacă va fi găsit vinovat, poate primi până la 3 ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri.