Cu cât sunt plătiți vânzătorii din Târgul de Crăciun din București. Pe ce sumă au acceptat să stea în frig timp de o lună

Mai sunt câteva zile și se deschide cel mai mare Târg de Crăciun din România, pe 30 noiembrie, în Piaţa Constituţiei. Intrarea va fi liberă, iar târgul va putea fi vizitat până pe data de 26 decembrie. Și cum românii așteaptă cu nerăbdare să îl viziteze, și vânzătorii trebuie să fie pregătiți să stea de dimineață până seara, în fața preparatelor culinare, dar și a jucăriilor, decorațiunilor și multor atracții, în frig. Cât primesc cei care pot să lucreze pentru perioada alocată?

Cu cât sunt plătiți vânzătorii din Târgul de Crăciun din București / Foto: Arhiva Click!
Cu cât sunt plătiți vânzătorii din Târgul de Crăciun din București / Foto: Arhiva Click!

Joi, 30 noiembrie 2023, Târgul de Crăciun din București își deschide porțile, în Piața Constituției din Capitală. Intrarea va fi liberă, iar târgul va putea fi vizitat până pe data de 26 decembrie. Evenimentul așteaptă bucureștenii și turiștii pentru experiența unui Crăciun autentic, cu activități și atracții dedicate întregii familii.

Câți bani primesc vânzătorii din Târgul de Crăciun

Bineînțeles, este nevoie și de angajați care să poată sta, de dimineață până seara, în fața preparatelor culinare, dar și a jucăriilor, decorațiunilor și multor atracții, în frig, în perioada alocată. Pe site-urile destinate celoc care își caută un loc de muncă, au apărut deja primele oferte. Cei care sunt interesați primesc sume cuprinse între 900 și 1.200 de euro, pentru un program full-time, de la 10:00 la 22:00. În lei, salariul ar fi cuprins între 4.470 de lei și 5.964 de lei, relatează cancan.ro.

Cei care vor să intre în spiritul sărbătorilor pot vizita Târgul de Crăciun de luni până vineri, în intervalul 12:00-22:00,dar și sâmbăta și duminica, între orele 10:00 și 22:00. De Ziua Națională a României, 1 Decembrie, de la ora 10:00, iar programul de Crăciun este: pe 25 decembrie, de la 12:00, pe 26 decembrie, de la 10:00.

De asemenea, deschiderea oficială - 30 noiembrie, Ziua Naţională a României - 1 Decembrie, Sfântul Nicolae, Ajunul şi cele două zile de Crăciun, precum şi weekend-urile vor fi sărbătorite prin concerte susţinute de ansambluri, artişti de renume, trupe îndrăgite, precum şi prin activităţi speciale, organizate împreună cu partenerii Târgului de Crăciun Bucureşti. Iar începând cu ora 12.00, în fiecare sfârşit de săptămână, pe scena evenimentului vor fi prezentate piese de teatru pentru cei mici.

Bonus: de pe 15 decembrie, Moș Crăciun vine să-i întâlnească pe cei mici, dar și pe cei mari, care încă cred în magie. Casa lui Moş Crăciun îi va aştepta pe copii, pe tot parcursul evenimentului, pentru a-şi pune în cuvinte, desene şi scrisori, cele mai sincere dorinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net