Cum arată „perla” Capitalei. A costat 10 milioane de euro și este primul în 70 de ani

Ultima actualizare:

Construcția este aproape finalizată și arată spectaculos. Este vorba despre patinoarul Beceni Arena, primul construit în Capitală în ultimii 70 de ani şi singurul care va fi funcţional la momentul în care va fi dat în folosinţă. Inaugurarea va avea loc anul acesta.

O adevărată „bijuterie” la care se lucrează în ritm alert

Berceni Arena va avea primul patinoar din ultimii 70 de ani. Foto: Facebook/ Daniel Băluță
Berceni Arena va avea primul patinoar din ultimii 70 de ani. Foto: Facebook/ Daniel Băluță

Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, îi ține la curent pe locuitorii Bucureștiului și oferă informații și fotogrtafii despre cum avansează lucrările.

Patinoarul, singurul construit în București în ultimii 70 de ani este de așteptat să arate ca o adevărată bijuterie în momentul în care va fi inaugurat. Lucrările au început în 2016 și întreaga investiție se ridică la 10 milioane de euro.

Lucrările avansează rapid, iar primarul Sectorului 4 îi ține la curent pe bucureșteni cu tot ce se întâmplă pe șantier.

La Berceni Arena s-a turnat deja suprafața de joc, iar construcția va fi independentă energetic datorită multitudinii de panouri fotovoltaice a căror montare a început deja”, a transmis primarul într-un mesaj pe facebook.

”Berceni Arena capătă alura patinoarelor de top din Europa! S-a turnat deja suprafața de joc, iar în jurul acesteia, se montează mantinela.

Între timp, constructorii continuă lucrările la fațada clădirii ce se anunță a fi una spectaculoasă, precum și la spațiile verzi din jurul arenei”, a transmis primarul Daniel Băluță, pe Facebook, însoțind mesajul cu fotografii de la fața locului.

Berceni Arena, patinoarul pe care Sectorul 4 îl dăruiește Bucureștiului în 2024! Nou, modern și, poate la fel de important, independent energetic ca urmare a multitudinii de panouri fotovoltaice a căror montare a început deja pe acoperișul clădirii”, a mai transmis acesta.

Capacitatea noului patinoar din București

Capacitatea noii investiții, care se va numi Berceni Arena, va fi de 800 de locuri în tribune. Terenul pe care se construiește patinoarul este de aproape 12.000 mp, iar clădirea va avea un regim de P+1E.

Suprafața construită desfășurată va fi de circa 6.500 mp, cu locuri de parcare pentru 73 de autoturisme, două autocare și spații verzi de 3.000 de metri pătrați, cu 70 de arbori plantați. Terenul a aparţinut societăţii Totul Verde din sector”, transmiteau cei de la Primărie, în 2022.

aD1iZjI2ZjRjZDI3YTBkZWQ4MjU0ZWJlNDZiZDQ2ZGQ0Mg== thumb jpg

În perioada următoare vor fi reluate și lucrările la patinoarul ”Mihai Flamaropol”.

Lucrările la patinoarul "Flamaropol" au început în 2016 şi au fost sistate în 2019, după rezilierea contractului, în condiţiile unor întârzieri şi probleme de execuţie. Până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare (doar lucrări la structura de rezistenţă).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net