Cum poți obține bilete gratuite de 1 iunie din partea Tarom. Surprize din partea companiei aeriene

Pe 1 iunie, cei de la TAROM organizează Ziua Porților Deschise. În acea zi, copiii vor putea avea parte de un tur într-o aeronavă, cu acces inclusiv în cabina de pilotaj. De asemenea, biletele de avion achiziționate pe 1 iunie, pentru copii, vor fi gratis.

Aeronavă TAROM Foto: Shutterstock
Aeronavă TAROM Foto: Shutterstock

Cei mici vor putea vizita o aeronavă

Ziua Porţilor Deschise se va desfăşura în incinta Hangarului TAROM şi a platformei din faţa acestuia şi se adresează tuturor celor care doresc să participe, copii şi adulţi. Intrarea va fi liberă, iar copiii şi părinţii însoţitori sunt aşteptaţi în intervalul orar 10.00 - 16.00.

Cei mici vor putea vizita o aeronavă şi vor putea face fotografii în interiorul acesteia, inclusiv în cabina de pilotaj. Tot aici se vor întâlni cu piloţi, însoţitori de zbor şi ingineri de aviaţie, alături de care se vor putea fotografia şi care vor fi gata oricând să le răspundă tuturor curiozităţilor legate de lumea aviaţiei.

Cine va avea parte de gratuitate la bilete

De Ziua Internaţională a Copilului, copiii cu vârsta de până la 11 ani vor avea parte şi de gratuitate la biletele de avion achiziţionate pentru ei în data de 1 Iunie 2024 pentru orice perioadă de călătorie. Gratuitatea se aplică doar pentru copiii care călătoresc însoţiţi de un adult. În plus, de 1 Iunie, Compania TAROM va pregăti un ghişeu special, menit să-i ajute pe cei mici să interacţioneze cu agentul în vederea efectuării check-in-ului. 

Alte evenimente gratuite de 1 iunie 

Pe 1 iunie 2024, copiii din București sunt invitați să participe la două evenimente pe Splaiul Independenței: Parada Micilor Bicicliști și West Side Kids Race. Pe biciclete mari sau mici, cu pedale sau fără, cu roți ajutătoare sau fără, indiferent de vârstă, cei mici sunt așteptați să facă mișcare, să lege prietenii și să se distreze. PS6 transmite că gazdele evenimentului sunt Go4Fun și RoadGrandTour și îi așteaptă pe copii la linia de start.

Obiceiurile de 1 iunie, Ziua Copilului

În România, obiceiurile de 1 iunie diferă de la familie la familie. Adesea, în această zi le sunt oferite copiilor de toate vârstele dulciuri, jucării, baloane colorate, hăinuţe şi alte lucruri pe care ei și le doresc. De asemenea, de Ziua Copilului sunt organizate, de obicei, petreceri-surpriză, evenimente artistice și ateliere dedicate copiilor, dansuri tradiţionale, manifestări sportive, excursii.​ Însă cel mai important lucru pentru un copil este jocul, atenția părinților și timpul petrecut împreună cu aceștia.

1 iunie este momentul perfect pentru a organiza o petrecere în aer liber. Dacă știm că micuților noștri le plac petrecerile-surpriză, ne putem gândi chiar la o petrecere tematică. Astfel, ne putem lua rochii de prințese sau prinți, baghete magice sau costume ale unor personaje din desene animate și putem crea o atmosferă memorabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chestorul mihai rus cluj 2018 jpg
image
image
image
image
image
image
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
biblie freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net