Cum reduci consumul maşinii de spălat

Foloseşte o temperatură scăzută a apeiTemperatura apei folosită de maşina de spălat poate creşte considerabil consumul de energie electrică. În acest caz, este bine să te bazezi pe detergentul pe care îl foloseşti. Alege o temperatură mai scăzută a apei dar alege detergenţi foarte buni.

Spală mai rar şi mai multEste indicat să porneşti maşina pentru o cantitate mare de rufe, decât pentru o cantitate mică. Cantitatea de energe folosită în aceste cazuri este aproape identică. Aşadar, economiseşte curentul, detergentul şi apa spălând mai rar şi în cantităţi mai mari.

Curăţă filtrul de scameDacă ai o maşină de spălat cu funcţie de uscare, este bine să cureţi des filtrul de scame. Dacă filtrul este plin, hainele se vor usca din ce în ce mai greu, fiind nevoie de reluarea programului pentru o uscare completă.

Foloseşte modul economic de apăÎn cazul în care speli mai puţine haine sau cele pe care le speli nu sunt foarte murdare, foloseşte modul economic de apă. Maşina va folosi o cantitate mai mică de apă şi implicit va consuma mai puţin.

Foloseşte o soluţie anticalcar Pentru a preveni eventualele defecţiuni ce apar din cauza depunerilor din apă, foloseşte o soluţie anticalcar. Pe măsură ce maşina este afectată de calcar, calitatea spălarii scade, rufele nu se mai curăţă bine, iar stoarecerea şi uscarea nu se vor efectua la parametrii normali.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
image png
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Louise Fletcher profimedia 0531774974 jpg
rosia montana jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg