Cum s-au pozat Minune şi Tzancă Uraganul cu poliţiştii care i-au amendat pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Ultima actualizare:

    Adi Minune și Tzancă Uraganul au făcut poză cu polițiștii care i-au amendat după ce i-au prins la un „bairam”, fără să poarte, în continuare, masca de protecțieFoto: Arhivă personală
Adi Minune și Tzancă Uraganul au făcut poză cu polițiștii care i-au amendat după ce i-au prins la un „bairam”, fără să poarte, în continuare, masca de protecțieFoto: Arhivă personală

A fost demarată o anchetă la Poliţia Sectorului 6, după ce în spaţiul public a apărut o fotografie în care maneliştii Adi Minune şi Tzancă Uraganul apar lângă poliţiştii care tocmai îi amendaseră pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID, fără să poarte masca de protecție, bineînțeles.

 „Referitor la o imagine apărută în spaţiul public unde doi poliţişti şi un jandarm apar lângă doi bărbaţi care nu poartă mască, precizăm că Direcţia Generală de Poliţie a  Municipiului Bucureşti nu tolerează abaterile de la Statutul Poliţistului şi de la Codul de etică şi deontologie al poliţistului.

În acest sens precizăm că la nivelul Poliţiei Sectorului 6 din cadrul Direcţie Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, structura de control intern efectuează verificări cu privire la acest eveniment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea lui şi pentru luarea măsurilor în consecinţă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.   

Adi Minune și Tzancă Uraganul, poză cu amendă de 38.500 de lei

Cei doi maneliști, alături de alte zeci de persoane, au primit amenzi usturătoare după ce au participat la evenimente private, interzise de lege în contextul pandemiei de coronavirus.

Adi Minune şi Tzancă Uraganul au fost prinşi de poliţişti și amendați în timpul „unui bairam”, organizat într-un apartament de lux din sectorul 6 al Capitalei, alături de alţi nouă petrecăreţi. 

„V-am zis că nu se mai poate face nici măcar un bairam, nu m-aţi crezut”, este mesajul scris în mediul online de către manelistul Andrei Velcu, zis „Tzancă Uraganul”. 

Manelistul a publicat şi o imagine în care el şi Adrian Minune apar alături de trei poliţişti. „În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei”, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la organizarea mai multor petrecei private, în sectoarele 3 și 5 din Capitală, de unde petrecăreții au plecat cu amenzi usturătoare, dar și cu dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, informează adevarul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net