Cum se apără Mugur Mihăescu în scandalul Revelionului TVR: „A fost o explozie de audiență față de ultimii 10 ani”

Ultima actualizare:

    Mugur Mihăescu, despre mult-criticatul Revelion TVRFoto: Captură Video
Mugur Mihăescu, despre mult-criticatul Revelion TVRFoto: Captură Video

Deși programul difuzat de TVR1 în noaptea dintre ani a stârnit controverse în spațiul public, fiind catalogat drept „o bășcălie”, unul dintre protagoniștii show-ului de Revelion, Mugur Mihăescu, apără în continuare conceptul și susține că audiența din acest an a postului anterior menționat le-a depășit detașat pe cele din anii anteriori.

Invitat în cadrul unei ediții speciale la Antena 3, Mugur Mihăescu a vorbit despre scandalul momentului: Revelionul TVR. Programul dintre ani difuzat de TVR1 a primit critici vehemente, protagoniștii show-ului fiind acuzați că au luat în derâdere pandemia și măsurile de distanțare și de protecție împotriva coronaviruslui și nu numai.

Ce spune Mugur Mihăescu despre Revelionul TVR

Mihăescu se apără însă, susținând că multora li s-a părut „excepțional” programul dintre ani difuzat de TVR și, comparând cu ultimii 10 ani, audiențele postului au fost „explozive”. De asemenea, acesta i-a răspuns și deputatului USR Iulian Bulai, rugându-i pe liderii partidului să îl demită din funcție în urma declarațiilor sale.

Mugur Mihăescu cere demiterea lui Iulian Bulai

„Acest om căruia nu îi pronunț numele și-a permis să spună că sunt conspiraționist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează”, a declarat Mugur Mihăescu, explicând că numai pe vremea comunismului a mai avut de a face cu așa o situație în care s-ar îngrădi dreptul la liberă exprimare.

„Dacă dumneavoastră domnilor președinți ai acestui partid îl apărați pe acest individ care spune că noi subminăm și că această bășcălie ieftină subminează și nu avem voie să râdem.... Asta nu au mai făcut-o decât comuniștii în 1988 cu mine pe scenă.

Când eram la Festivalul Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o 'șopârlă' despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta", a mai povestit Mugur Mihăescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net