Cum separi albuşul de gălbenuş în doar 10 secunde

Ultima actualizare:

    În mod miraculos, doar gălbenuşul intră în sticlă
În mod miraculos, doar gălbenuşul intră în sticlă

Atunci când faci prăjituri cu multe ouă, separarea albuşului de gălbenuş îţi poate lua destul de mult timp. Şi ştim că timpul este preţios pentru tine, în bucătărie. Iată cum poţi termina treaba de două ori mai repede.

Ai auzit de trucul cu sticla de plastic? Spargi un ou, poziţionezi gura sticlei deasupra gălbenuşului, iar acesta va fi absorbit înăuntru. Apoi îl laşi frumos să cadă într-o altă farfurie curată. Totul durează doar 10 secunde. Iată mai jos o demonstraţie.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
durere in gat jpg
tabel pensii logo jpg
Ilie Bolojan, Ioana Fasie, foto arhiva jpg
image png
UK, foto Shutterstock jpg
Ilie Bolojan FOTO Mediafax
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net