Cum separi albuşul de gălbenuş în doar 10 secunde

Ultima actualizare:

    În mod miraculos, doar gălbenuşul intră în sticlă
În mod miraculos, doar gălbenuşul intră în sticlă

Atunci când faci prăjituri cu multe ouă, separarea albuşului de gălbenuş îţi poate lua destul de mult timp. Şi ştim că timpul este preţios pentru tine, în bucătărie. Iată cum poţi termina treaba de două ori mai repede.

Ai auzit de trucul cu sticla de plastic? Spargi un ou, poziţionezi gura sticlei deasupra gălbenuşului, iar acesta va fi absorbit înăuntru. Apoi îl laşi frumos să cadă într-o altă farfurie curată. Totul durează doar 10 secunde. Iată mai jos o demonstraţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
hidden cat optical illusions pictures jpg
mihaela bilic gateste jpeg
metrou jpg
guma mestecat istock jpg
4 front beleusi jpg
Bd  Dimitrie Cantemir 2013 wikipedia jpg
image png
Mario Anzler, foto Aleteia org jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net