Cursă pe viață și pe moarte în Baia Mare, din cauza geloziei! Cum și-a pierdut viața unul dintre pasagerii mașinilor

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Gelozia unui tânăr din Baia Mare s-a sfârșit cum nu se poate mai tragic! Un prieten de-al său a murit într-un accident rutier, la finalul unei curse la care a fost antrenat fără a avea o cauză persoanlă.

Pe scurt, tânărul de 28 de ani și-a confundat fosta iubită cu o altă fată care s-a urcat într-o mașină condusă de un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani. Imediat, acesta și-a luat un amic și a pornit într-o cursă nebună, în urmărirea mașinii în care credea că se află fosta iubită. Urmărirea  s-a desfășurat pe o distanță de 5 kilometri, pe DN1C.

La un moment dat, șoferul urmărit a oprit vehiculul pentru ca tânara să coboare. Atunci, șoferul gelos și amicul lui ar fi tăbărât spre autoturism și ar fi început să lovească cu pumnii și picioarele. În acel moment, șoferul de 24 ani s-a speriat și a demarat în trombă din Baia Mare spre orașul Tăuții Măgherăuș, scrie antena3.ro.

Impactul deosebit de violent  

Ceilalți doi au fugit spre autoturismul lor și au pornit iarăși în urmărirea lui. În tot acest timp, șoferul urmărit a sunat la 112 și a anunțat totul. Era la telefon cu Poliția în momentul producerii accidentului.

Șoferul gelos s-ar fi angajat în depășirea mașinii urmărite, numai că din sens opus venea un alt vehicul. Atunci, pentru a evita un impact frontal, ar fi tras de volan dreapta și s-a lovit de mașina urmărită pe care a proiectat-o într-un șanț din beton.

Prietenul șoferul gelos a murit  

Din mașina urmăritorilor, pasagerul din dreapta, adică prietenul șoferului gelos, a fost aruncat din vehicul și a decedat. Se pare că nu purta centura de siguranță. Șoferul gelos dar și șoferul urmărit au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele șoferul vinovat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: 

Accident mortal în București: Un pieton a fost spulberat de o mașină care se șicana în trafic cu alt autoturism

Accident mortal de circulație în Cluj. Un șofer și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net