Dacia Duster, cel mai vândut SUV al anului în Spania

Ultima actualizare:

    Dacia Duster
Dacia Duster

SUV-ul românesc a fost preferatul spaniolilor în acest an, pe segmentul său, în timp ce Renault Megane a fost cel mai bine vândut autoturism de până acum, în 2011.

Compania auto Dacia a atins un volum al vânzărilor de circa 7.000 de unităţi din modelul Duster până în luna noiembrie pe piaţa spaniolă, ceea ce reprezintă o creştere de 42% faţă de cifrele din aceeaşi perioadă a anului trecut, informează Renault, într-un comunicat publicat de Europa Press.

Compania semnalează că acest volum de vânzări ale modelului Duster i-a adus locul 1 în segmentul SUV-urilor în Spania, în această perioadă, şi afirmă că marca Dacia este una de referinţă pentru "cumpărătorii inteligenţi".

Filiala spaniolă a mărcii române a obţinut o penetrare de 3,7% în rândul cumpărătorilor particulari în luna noiembrie pe teritoriul spaniol. Această prezenţă comercială a fost posibilă graţie evoluţiei pozitive şi cererii ridicate pentru întreaga sa gamă de modele, în principal Duster şi Sandero.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.es

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net