Dai 20 de lei şi îi vezi pe Ceauşescu şi pe Inna

Ultima actualizare:

    Ctitorul Epocii de Aur salută ca la Congresul  al XIV-lea al PCRFotografii: adevarul.ro
Ctitorul Epocii de Aur salută ca la Congresul al XIV-lea al PCRFotografii: adevarul.ro

Muzeul “Madame Tussauds” din Londra are un “frăţior” în Bulgaria. La Varna a fost deschis un muzeu similar, unde pot fi văzute, printre figurile din ceară ale unor personaje celebre, Nicolae Ceauşescu, Regele Mihai, Inna şi Gheorghe Hagi. Statuile pot fi admirate şi în România.

Hai să dai ochii cu celebrităţi! În 2014, la Varna, oraş pe malul bulgăresc al Mării Negre, a fost inaugurat un muzeu al figurilor din ceară, devenit punct de atracţie pentru turişti. În acest an, proprietarii muzeului au plecat într-un turneu în afara Bulgariei şi vor  străbate câteva oraşe mari din România. Caravana a ajuns la Timişoara, unde, timp de o lună şi jumătate, vizitatorii se pot fotografia, la mall-ul din Calea Şagului, cu statuile.Printre exponate se numără şi Nicolae Ceauşescu, Regele Mihai, Inna şi Gică Hagi. Bulgarii i-au pus alături pe Regele Mihai şi pe Gică Hagi, socotit „Regele“ fotbalului românesc. Nicolae Ceauşescu se află lângă Che Guevara, Fidel Castro şi Iosif Vissarionovici Stalin, scrie adevarul.ro. 

Inna, o solistă cu notorietate în străinătate
Inna, o solistă cu notorietate în străinătate

“Pentru a face statuia cu Hagi m-am dus de câteva ori la Constanţa, pentru a mă întâlni cu fostul fotbalist”, povesteşte bulgarul Cvetan Atanasov, proprietarul muzeului de la Varna. “La una dintre întâlniri m-am dus cu capul lui, ca să-l vadă. I-a plăcut. Acum îl facem pe Smiley, care o să fie gata până la expoziţia de la Bucureşti. Planul e să facem şi alte statui: Simona Halep, Nadia Comăneci, Ivan Patzaichin şi Ion Ţiriac“, adaugă Atanasov. Un bilet de intrare la expoziţia itinerantă este 20 de lei.

image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
spre rimetea   levi bagy photography jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net