Dai 2,5 lei şi bei o bere rece la halbă

Ultima actualizare:
La „Beer O’Clock”, licoarea de malţ cea mai scumpă - 17 lei
La „Beer O’Clock”, licoarea de malţ cea mai scumpă - 17 lei

„Bună berea, mult îmi place!”, spune o vorbă din popor. Pentru că şi noi ne dăm în vânt după ea ne-am gândit să-ţi găsim cele mai bune locuri unde-ţi poţi potoli setea cu o halbă de bere rece şi nici să nu sărăceşti la buzunar. Click! îţi spune unde să mergi pentru a bea cea mai ieftină bere la halbă din oraş.

Alexandru Ionescu

„Ţine-ţi banii-n portofel, cheltuie cu cap!” Asta e deviza ce trebuie aplicată în ziua de azi, când toate cele se scumpesc de la oră la oră. Şi pentru că merge o bere rece, noi am luat la rând câteva cartiere, în căutarea celei mai ieftine halbe din oraş. Nu te trimitem la fiţe, nici n-am avea cum, terasele găsite de noi nu au aerul celor cu pretenţii, însă ai avantajul că aici nu te plictiseşti niciodată şi nu-ţi verşi salariul la sfârşitul serii. Că vorbim de cârciumi prin pieţe sau prăvălii de cartier, în toate vei găsi acea atmosferă populară, un fel de „Poiana lui Iocan”, unde fiecare îşi dă cu părerea despre problemele ţării şi fiecare cunoaşte pe fiecare. “Ilie, ia zi mă, vine a doua criză peste noi?”, îl întreabă Popescu pe partenerul său de discuţii. “Nu ştiu mă, dar stai liniştit, că dacă vine, eu tot o să am bani de-o bere!”, vine răspunsul lui Ilie, care stătea alături de prietenul său la o terasă din Piaţa Miniş.

«La Mihai» - 2,50 lei

O mică „bombă”, ascunsă în Piaţa Miniş din cartierul Titan. Barmanul, nea Mihai, te serveşte cu zâmbetul pe buze, mai ales că muşteriii lui sunt de-ai casei. La 2,5 lei paharul de 400 de ml, nici că-ţi mai vine să pleci. Dacă ţi se face foame, tot nea Mihai te serveşte cu nişte mici proaspeţi.

La „Beer O’Clock”, licoarea de malţ cea mai scumpă - 17 lei

Berea Rochefort Trappistes este adusă din Belgia şi este cea mai scumpă: paharul de 0,33 litri costă 17 lei. O găseşti pe str. Gabroveni din Centrul Vechi

«La Casa Gri»  3 lei
«La Casa Gri» 3 lei

«La Casa Gri» 3 lei

Toată lumea din Militari îl ştie pe cârciumarul nea Marin Bădică din Piaţa Veteranilor. Ce-i drept, faţă de ceilalţi, el dă halba un pic mai scump, la 3 lei jumătate de litru. Nu duce lipsă de clienţi, mai ales la sfârşitul săptămânii când lumea îşi face piaţa, însă recunoaşte că nu mai e ca înainte: “Dacă mă întrebaţi anul trecut pe vremea asta, vă spuneam că vindeam 1.000 de halbe pe zi”, se plânge cârciumarul.

«Cafe Planet» 2,8 lei
«Cafe Planet» 2,8 lei

«Cafe Planet» 2,8 lei

Stai în Colentina şi vrei să vezi un meci de fotbal cu tovarăşii? Atunci e musai să ajungi aici, chiar pe strada Doamna Ghica. Atmosferă plăcută, televizoare mari şi bere la halbă la numai 2,8 lei. „La meciurile de fotbal dintre Steaua şi Dinamo venim aici şi dăm gata câte zece beri. E nebunie mare, dar ne place!”, ne-a spus Marian Coman, un client fidel.

«Alexa» 2,5 lei
«Alexa» 2,5 lei

«Alexa»2,5 lei

Ascunsă printre blocuri, pe strada Stelian Mihale de lângă Piaţa Sălăjan, terasa de aici se laudă şi ea cu bere ieftină ca braga. Tot la 2,5 lei halba, însă la jumătate de litru. “Noi venim aici pentru că sunt preţuri bune şi astfel ne permitem. Servirea e bună, dar mai bună-i berea. Hai noroc Ioane!”, zice hâtru Costel Trofin, un obişnuit de-al casei.


    «Alexa» 2,5 lei
«Alexa» 2,5 lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
tuneluri autostrada jpg
doctorul mircea beuran jpeg
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net