Dan Barna a suferit un accident pe trecerea de pietoni. S-a dus singur la spital

Dan Barna (47 de ani), vicepreședintele USR, a fost accidentat pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică. Acesta a fost acroșat de un automobil, apoi s-a deplasat singur la Spitalul de Urgențe Floreasca.

Dan Barna se deplasează des cu ajutorul unei trotinete electrice / foto: arhiva personală
Dan Barna se deplasează des cu ajutorul unei trotinete electrice / foto: arhiva personală

Incidentul a avut loc vineri seară (31 martie), în jurul orei 19.10. Dan Barna traversa strada în zona Bulevardului Ion Mihalache din Capitală, când, la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu, a fost acroșat de un autovehicul. Ulterior a mers la spital, conform informațiilor transmise de Brigada Rutieră, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicale, căci nu a suferit răni semnificative.

O echipă de polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră ce se afla în zona respectivă a observat accidentul și a identificat persoanele implicate în acest accident.

În jurul orei 20.55 Spitalul Floreasca a sesizat Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti că persoana implicată într-un accident rutier în zona Bulevardului Mihalache, în jurul orei 19.10, solicitase îngrijiri medicale prezentându-se la unitatea spitalicească amintită.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat cercetări, deplasându-se la spital și la locul accidentului, pentru a stabili circumstanțele producerii acestuia.

Dan Barna: „Starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave”

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Dan Barna a publicat vineri seară următorul mesaj pe contul său de Facebook: „Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”. 

De asemenea, ca urmare a acestui accident, la Judecătoria Sectorului 1 s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, cazul aflându-se sub supravegherea Parchetului.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net