Dan Barna a suferit un accident pe trecerea de pietoni. S-a dus singur la spital

Dan Barna (47 de ani), vicepreședintele USR, a fost accidentat pe trecerea de pietoni în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică. Acesta a fost acroșat de un automobil, apoi s-a deplasat singur la Spitalul de Urgențe Floreasca.

Dan Barna se deplasează des cu ajutorul unei trotinete electrice / foto: arhiva personală
Dan Barna se deplasează des cu ajutorul unei trotinete electrice / foto: arhiva personală

Incidentul a avut loc vineri seară (31 martie), în jurul orei 19.10. Dan Barna traversa strada în zona Bulevardului Ion Mihalache din Capitală, când, la intersecția cu str. Arh. Ion Mincu, a fost acroșat de un autovehicul. Ulterior a mers la spital, conform informațiilor transmise de Brigada Rutieră, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicale, căci nu a suferit răni semnificative.

O echipă de polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră ce se afla în zona respectivă a observat accidentul și a identificat persoanele implicate în acest accident.

În jurul orei 20.55 Spitalul Floreasca a sesizat Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti că persoana implicată într-un accident rutier în zona Bulevardului Mihalache, în jurul orei 19.10, solicitase îngrijiri medicale prezentându-se la unitatea spitalicească amintită.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat cercetări, deplasându-se la spital și la locul accidentului, pentru a stabili circumstanțele producerii acestuia.

Dan Barna: „Starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave”

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Dan Barna a publicat vineri seară următorul mesaj pe contul său de Facebook: „Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”. 

De asemenea, ca urmare a acestui accident, la Judecătoria Sectorului 1 s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, cazul aflându-se sub supravegherea Parchetului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net