Dan Barna va candida la președinția USR-PLUS

Ultima actualizare:

    Dan Barna candidează la șefia USR-PLUS în septembrie
Dan Barna candidează la șefia USR-PLUS în septembrie

Dan Barna a anunțat, vineri, la Sibiu, că va candida la funcția de președinte al USR PLUS, la congresul care va avea loc în septembrie.

„Este un proiect la care am muncit foarte mult timp și doresc să duc mai departe acest proiect USR PLUS”, spune Dan Barna, întrebat, vineri, într-o conferință de presă, la Sibiu, dacă va candida pentru funcția de președinte al partidului rezultat din fuziunea între USR și PLUS.

Dan Barna, despre candidatura la președinția USR-PLUS

„Atmosfera e una foarte bună. Faptul că în Vinerea Mare a decis validarea fuziunii... În momentul de față suntem un singur partid. Practic această fuziune, care a durat aproape doi ani, a ajuns la un rezultat și sunt foarte încântat la nivel personal că un proiect în care am crezut și care nu a fost simplu, pentru că au fost de-a lungul timpului mulți oameni care au încercat să bage bețe prin gard, am reușit să avem acest efort finalizat. Suntem foarte optimiști despre evoluția pe termen lung a organizației”, a mai spus Dan Barna, transmite Mediafax.

Alegerile interne vor fi organizate în toată țara la nivelul filialelor județene până la începutul lunii iulie, iar congresul național va avea loc în luna septembrie.

image
image
image
image
image
image
sunset 2604874 1280 jpg
FotoJet (10) jpg
lidl
bani de Craciun jpg
pnrr bloc jpg
Bărbat cu un telefon in mana FOTO Shutterstock
kfc pui foto shutterstock
FotoJet (9) jpg