Dan Barna va candida la pre╚Öedin╚Ťia USR-PLUS

image
Dan Barna candidează la șefia USR-PLUS în septembrie

Dan Barna a anun╚Ťat, vineri, la Sibiu, c─â va candida la func╚Ťia de pre╚Öedinte al USR PLUS, la congresul care va avea loc ├«n septembrie.

ÔÇ×Este un proiect la care am muncit foarte mult timp ╚Öi doresc s─â duc mai departe acest proiect USR PLUSÔÇŁ, spune Dan Barna, ├«ntrebat, vineri, ├«ntr-o conferin╚Ť─â de pres─â, la Sibiu, dac─â va candida pentru func╚Ťia de pre╚Öedinte al partidului rezultat din fuziunea ├«ntre USR ╚Öi PLUS.

Dan Barna, despre candidatura la pre╚Öedin╚Ťia USR-PLUS

ÔÇ×Atmosfera e una foarte bun─â. Faptul c─â ├«n Vinerea Mare a decis validarea fuziunii... ├Än momentul de fa╚Ť─â suntem un singur partid. Practic aceast─â fuziune, care a durat aproape doi ani, a ajuns la un rezultat ╚Öi sunt foarte ├«nc├óntat la nivel personal c─â un proiect ├«n care am crezut ╚Öi care nu a fost simplu, pentru c─â au fost de-a lungul timpului mul╚Ťi oameni care au ├«ncercat s─â bage be╚Ťe prin gard, am reu╚Öit s─â avem acest efort finalizat. Suntem foarte optimi╚Öti despre evolu╚Ťia pe termen lung a organiza╚ŤieiÔÇŁ, a mai spus Dan Barna, transmite Mediafax.

Alegerile interne vor fi organizate ├«n toat─â ╚Ťara la nivelul filialelor jude╚Ťene p├ón─â la ├«nceputul lunii iulie, iar congresul na╚Ťional va avea loc ├«n luna septembrie.

cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan