Dan Diaconescu revine pe micul ecran! Va colabora cu un important post de ştiri

image
Dan DiaconescuFoto: Arhiva Click

A făcut audienţe record cu OTV, iar după un an şi jumătate de absenţă de pe micile ecrane, Dan Diaconescu revine la televizor. Nu la postul care l-a consacrat, ci la România TV.

Realizatorul va avea propriul spaţiu de emisie, conform paginademedia.ro, numit Dan Dianconescu În Direct. Prima ediţia va fi transmisă marţi seara, iar invitatul lui Diaconescu va fi Florin Călinescu.

Diaconescu spune că este o înțelegere în sistem barter (OTV va difuza programe România TV în Italia), că a propus varianta și postului B1 TV și că a discutat și cu Realitatea TV.

„Dintre posturile de știri, România TV se apropie cel mai mult de modelul OTV. Nu este vorba de o emisiune la România TV. Este un canal preluat de alt canal: OTV, înregistrat în Italia, este preluat de România TV, între orele 23.00 și 6.00, de luni până duminică. Dar relația este și inversă. România TV difuzează șapte ore de emisie cu mine în România, iar eu preiau șapte ore de la ei și le difuzez în Italia.”, a declarat Diaconescu pentru paginademedia.ro.

Dan Diaconescu a rămas fără postul său de televiziune, OTV, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a decis să-i retragă licența pentru neplata unor amenzi. Diaconescu a avut câteva tentative de a relansa OTV-ul, prin preluarea unor licențe din România și prin lansarea unui post la Vatican, dar fără succes.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Procesiune cu relicva Sfântului Papă Ioan Paul al II-lea / Foto Arhiepiscopia Romano-Catolică
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg