Dansatoarea la bară de la «Românii au talent» nu are iubit. Află motivul!

Ultima actualizare:

    Larisa Bercea (Foto: Pro TV)
Larisa Bercea (Foto: Pro TV)

Tânăra dansatoare la bară de la „Românii au talent” a început să practice această meserie pentru a-şi întreţine familia după moartea tatălui ei. Cu toate că că este mulţumită de câştigurile financiare, Larisa Bercea spune că dansul la bară i-a adus şi câteva insatisfacţii.

„Am început să dansez la vârsta de 16 ani, de fapt la o săptămână după ce am împlinit 16 ani, pentru că atunci s-a întâmplat o tragedie în familia mea. Tatăl meu s-a stins şi trebuia să-mi întreţin familia, să o ajut pe mama şi pe mine. Am deja şase ani de când dansez la bară. Sincer, nu îmi pare rău. Dacă nu se întâmplau toate acestea, poate că nu eram unde eram acum, poată că eram un copil răsfăţat”, a mărturisit Larisa, pentru emisiunea „Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV.

simeon stalpnicul png

Dansatoarea spune că este foarte mulţumită de cât câştigă.

„Este o meserie bănoasă, nu pot să mă plâng. Nu pot să spun cât câştig, dar eu sunt mulţumită. Am un venit bun, dar şi muncesc pe măsură pentru banii pe care îi câştig”, a spus tânăra.

Larisa este dezamăgită că oamenii au prejudecăţi, atunci când aud cu ce se ocupă. De asemenea, tânăra spune că îi este foarte greu să îşi găsească un iubit care să nu fie gelos.

„Oamenii te critică pentru ceea ce faci, nu pentru ceea ce eşti. Ar trebui să te cunoască ca să vadă cine eşti. Chiar dacă fac dans la bară, asta nu înseamnă că o să mă vezi ziua pe stradă cu tocuri de 20 de centimetri şi îmbrăcată sumar. Sunt o persoană normală... E greu să îţi găseşti un iubit în domeniul ăsta, în primul rând pentru că există gelozie. În momentul de faţă eu nu am un iubit, pentru că nu am timp. Lucrez seară de seară, iar ziua încerc să mă odihnesc, e greu. Foarte mulţi spun «dacă ai fi prietena mea, nu aş fi gelos», dar nu e adevărat, încearcă se te acapareze total”, a mai spus Larisa Bercea.

Citeşte şi:

Interzis minorilor! Cea mai senzuală prestaţie de la «Românii au talent» FOTO

Mihai Petre, după un număr de dans la bară: «Nu ne-am putut dezlipi ochii de la mâinile ei!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lacul colibita jpg
Dohovnicul lui IPS Teodosie jpg
image png
familia corvinilor jpg
Mita doctor medic euro bancnote FOTO Shutterstock jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Schengen shutterstock 9 jpg
still 21050769 6032 still jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net