De ce a murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino. Concluziile Poliției

Ultima actualizare:

Afaceristul Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino, a ajuns în stare gravă la spitalul Elias, din Capitală, în urmă cu 9 zile, și ce au descoperit medicii i-a determinat să apeleze Poliția.

Oana Cuzino şi Yoav Stern au divorţat în 2014
Oana Cuzino şi Yoav Stern au divorţat în 2014

Severitatea rănilor, fracturi craniene și multiple hemoragii interne indicau o posibilă agresiune. A fost una dintre pistele urmate de anchetatori, care, potrivit unor surse bănuiau că Stern ar fi putut să fi fost atacat cu o bâtă.

Ulterior au declarat că ar fi vorba despre un accident casnic și că bărbatul ar fi căzut pe scări de la o înălțime considerabilă.

A CĂZUT DE LA O ÎNĂLȚIME DE 1 METRU

„La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 18:28, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în curtea unui imobil din comuna Snagov, un bărbat a căzut de pe scară și este inconștient.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din Snagov pentru activități din competență, iar, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în timp ce mergea cu spatele, în curtea imobilului unde locuiește, ar fi căzut într-un spațiu, de aproximativ 1 metru, lângă o scară. Bărbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: A murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino!

Polițiștii din Snagov efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul oficial al Poliției, citat de ziare.com

Numele afaceristului Yoav Stern a intrat în atenția publicului datorită faptului că a fost soțul celebrei Oana Cuzino. În 2014, ea a cerut divorțul. A fost o fire discretă, în jurul averii sale apărând multe discuții.

A FOST ÎN COMĂ TIMP DE APROAPE 10 ZILE

Medicii din Capitală au încercat, aproape 10 zile, să-i salveze viața milionarului. Pe data de 18 aprilie, fostul soț al Oanei Cuzino a ajuns în stare gravă la spital, prezentându-se cu două fracturi craniene și contuzii la plămâni, potrivit Gândul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net