Deținuții și jandarmii, scoși la deszăpezire în Capitală

simeon stalpnicul png
Deținuții vor fi supravegheați în permanență de gardieni (foto: Click!)

Măsuri radicale luate azi de Primăria București pentru curățarea străzilor de zăpadă. Deținuții din penitenciarele din jurul Capitalei, dar și jandarmii, vor pune mâinile pe lopeți și vor ajuta echipele de la salubrizare pentru îndepărtarea munților de zăpadă de pe străzile secundare.

Soluție de avarie găsită de primarul general Gabriela Firea. Persoanele care se află încarcerate în penitenciarele din jurul Bucureștiului vor fi scoase din celule și aduse să ajute la deszăpezire. Anunțul a fost făcut azi dimineață de primarul general, după ședința comandamentului de iarnă de la primărie. Firea s-a declarat nemulțumită de modul în care au intervenit firmele de salubritate pe străzile secundare, motiv pentru care a apelat la Ministerul de Interne și la Administrația Națională a Penitenciarelor pentru a primi mână de lucru.

Alături de deținuți vor munci, cot la cot, jandarmii. În același timp, edilul general a somat asociațiile de proprietari din Capitală să curețe zăpada de pe trotuarele din fața blocurilor. Amenzile ajung la 500 de lei pentru cei care nu îndepărtează zăpada de pe troturele din fața proprietății și țurțurii de pe clădiri.

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
rechin taur jpeg
rechini marea rosie2 png
image png
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
hurghada rechini JPG
iolanda anamaria babau jpg