De╚Ťinu╚Ťii ╚Öi jandarmii, sco╚Öi la desz─âpezire ├«n Capital─â

9 ianuarie 2017
simeon stalpnicul png
De╚Ťinu╚Ťii vor fi supraveghea╚Ťi ├«n permanen╚Ť─â de gardieni (foto: Click!)

M─âsuri radicale luate azi de Prim─âria Bucure╚Öti pentru cur─â╚Ťarea str─âzilor de z─âpad─â. De╚Ťinu╚Ťii din penitenciarele din jurul Capitalei, dar ╚Öi jandarmii, vor pune m├óinile pe lope╚Ťi ╚Öi vor ajuta echipele de la salubrizare pentru ├«ndep─ârtarea mun╚Ťilor de z─âpad─â de pe str─âzile secundare.

Solu╚Ťie de avarie g─âsit─â de primarul general Gabriela Firea. Persoanele care se afl─â ├«ncarcerate ├«n penitenciarele din jurul Bucure╚Ötiului vor fi scoase din celule ╚Öi aduse s─â ajute la desz─âpezire. Anun╚Ťul a fost f─âcut azi diminea╚Ť─â de primarul general, dup─â ╚Öedin╚Ťa comandamentului de iarn─â de la prim─ârie. Firea s-a declarat nemul╚Ťumit─â de modul ├«n care au intervenit firmele de salubritate pe str─âzile secundare, motiv pentru care a apelat la Ministerul de Interne ╚Öi la Administra╚Ťia Na╚Ťional─â a Penitenciarelor pentru a primi m├ón─â de lucru.

Al─âturi de de╚Ťinu╚Ťi vor munci, cot la cot, jandarmii. ├Än acela╚Öi timp, edilul general a somat asocia╚Ťiile de proprietari din Capital─â s─â cure╚Ťe z─âpada de pe trotuarele din fa╚Ťa blocurilor. Amenzile ajung la 500 de lei pentru cei care nu ├«ndep─ârteaz─â z─âpada de pe troturele din fa╚Ťa propriet─â╚Ťii ╚Öi ╚Ťur╚Ťurii de pe cl─âdiri.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
andreea marin lisabona 3 jpg
cub alina sorescu animat gif
dana rogoz (1) jpg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
1 samantha meghan markle jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dr  George Diaconu 2 png
Chelnerita - servire restaurant FOTO 123 RF
Elena Udrea jpg
fruit 4416500 1920 jpg
Alina M╚őtcan (1) jpg
pasajul unirii jpeg