Doi copii au vrut să omoare o bătrână care i-a prins la furat! Au lovit-o cu toporul în cap

Ultima actualizare:

    Bătrâna a fost desfigurată în bătaie de copiii pe care i-a prins la furat
Bătrâna a fost desfigurată în bătaie de copiii pe care i-a prins la furat

Femeia, în vârstă de 70 de ani, a luat un topor să se apere de loviturile infractorilor. A fost deposedată de obiectul respectiv, iar când hoţii au realizat că pot fi recunoscuţi, au încercat să o omoare, aplicându-i mai multe lovituri la cap şi faţă.

Un copil de 14 ani din Stroeşti-Vâlcea, a fost reţinut azi pentru tentivă de omor urmând să fie prezentat mâine judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Băiatul, împreună cu un prieten de-al lui, tot minor, dar care nu răspunde penal, au mers, în ziua de 3 octombrie, în localitatea Zătreni, la locuinţa Mariei C. (70 ani), cu intenţia să fure bunuri din casă. „Fiind surprinşi de către aceasta, cei doi minori au reacţionat violent, lovind-o cu pumnii şi picioarele, în mod repetat. În timpul incidentului, partea vătămată a reuşit să ia un topor, dar a fost deposedată de către înv. minor C.L.C. care a împins-o, împrejurare în care aceasta s-a dezechilibrat şi a căzut. Ulterior cei doi minori au realizat că au fost văzuţi de către partea vătămată, astfel că aceştia au luat hotărârea de a suprima viaţa acesteia pentru a nu fi identificaţi, scop, în care, împreună, succesiv, au aplicat victimei mai multe lovituri cu toporul, preponderent în zona capului, la nivelul feţei, cauzându-i leziuni grave care i-au pus viaţa în pericol", se spune azi, 5 octombrie, în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Femeia a fost transportată, cu ambulanţa, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, starea ei fiind critică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net