Două minore din Dâmbovița au furat mașina unui prieten și s-au răsturnat cu ea. Ce au găsit anchetatorii în autoturism

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Arhivă Click!
Sursă foto: Arhivă Click!

Nu au mai mult de 15 ani, dar asta nu le-a împiedicat să plece la o plimbare la volanul mașinii unui amic. Fără să știe nimeni, fetele au luat din parcare autoturismul de teren și s-au oprit 15 kilometri mai încolo, când au scăpat mașina de sub control și s-au răsturnat.

Fetele, una de 14 ani și cealaltă de 15 ani, din județul Dâmbovița, au furat mașina unui prieten și au pornit, ilegal, la o „scurtă plimbare”, anunță stirileprotv.ro. Nu s-au plimbat prea mult, pentru că s-au răsturnat cu autoturismul de teren lângă o pădure. Adolescentele au scăpat doar cu răni ușoare, însă mașina a fost grav avariată. 

”Aventura” celor două minore a început în parcarea unui complex rezidențial. De acolo au furat autoturismul, după ce au găsit dublura cheilor în apartamentul proprietarului. Acesta, un tânăr de 28 de ani, spune că a venit recent din Anglia, acolo unde a muncit ani de zile pentru a-și putea cumpăra un astfel de autoturism. În momentul în care fetele au produs accidentul, el se afla la muncă, în Buftea. 

În torpedoul mașinii furate se aflau 9.000 de lei  

Proprietarul mașinii le-a cunoscut pe cele două fete în urmă cu puțin timp. Acestea au reușit să îi câștige încrederea foarte repede, astfel se explică de ce le-a lăsat în locuința lui și a plecat la muncă. Totuși, și-a luat toți banii din casă și i-a ascuns chiar în mașina pe care cele două au furat-o.

Bărbatul pusese în torpedoul mașinii suma de 9.000 de lei, după care a încuiat-o și a luat cheia la el. Numai că, fetele au găsit în locuință cheia de rezervă și au pornit în aventura încheiată prost în comuna dâmbovițeană Dragomirești.

Primele indicii arată că la volan s-ar fi aflat fata de 14 ani, iar în dreapta, prietena ei, de 15 ani. Ele au fost preluate de echipajele de la Ambulanță și transportate la spital, pentru îngrijiri și investigații. Polițiștii au deschis o anchetă.

Citește și: 

Copil de 13 ani din Hunedoara, mort într-un accident rutier după ce a intrat cu mașina într-un copac!

Minor mort după ce a sărit cu maşina într-o râpă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net