Dumitru Fărcaş şi-a retras plângerea în cazul taragotului furat. Ce se va întâmpla cu hoţul

CLIIMA20140602 0044 1 jpeg
Dumitru Fărcaş

Bărbatul care s-a predat, miercuri dimineaţă, la Secţia 1 Poliţie şi a declarat că a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost lăsat să plece şi nu va mai fi cercetat, după ce artistul a anunţat că îşi retrage plângerea, au declarat surse din Poliţie, conform Mediafax.

Eleodor Cristian Sandu, în vârstă de 38 de ani, a fost lăsat liber după ce a fost audiat de anchetatori mai mult de zece ore. El a fost lăsat să plece după ce Dumitru Fărcaş a trimis la Poliţia Sectorului 1, prin fax, o declaraţie în care îi anunţă pe anchetatori că îşi retrage plângerea.

Sandu le-a spus poliţiştilor că a furat, dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român, taragotul lui Fărcaş şi un acordeon. Bărbatul a mai declarat că a crezut că în cutia cu instrumente muzicale sunt parfumuri, au precizat surse apropiate anchetei.

El a susţinut că era singur când a furat instrumentele, însă poliţiştii au vizionat imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona Ateneului Român şi au stabilit că la furt au participat trei persoane, acestea fiind identificate.

Celelalte două persoane suspectate în acest caz sunt căutate de judiciariştii Poliţiei Sectorului 1.

Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost vândut de hoţi cu 100 de lei unui bărbat care a susţinut, iniţial, că a găsit instrumentul într-un parc din zona Basarab, au declarat marţi surse din Poliţie, care au precizat că anchetatorii au recuperat şi acordeonul furat.

Acordeonul, furat sâmbătă odată cu taragotul, a fost recuperat de la un bărbat care a spus că a cumpărat instrumentul de la persoane căutate, în prezent, de oamenii legii.

La fel s-a întâmplat în cazul taragotului. Bărbat care a spus iniţial că a găsit instrumentul în timp ce alerga într-un parc din zona Basarab a fost audiat de două ori de Poliţie şi a recunoscut, în cele din urmă, că l-a cumpărat cu 100 de lei.

Potrivit surselor citate, anchetatorii Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1 au descins, marţi, la două adrese situate pe strada Câmpia Libertăţii din Sectorul 3, însă acţiunea a fost un eşec, în condiţiile în care persoanele căutate nu au fost găsite acasă.

Interpretul Dumitru Fărcaş şi-a recuperat, marţi dimineaţă, taragotul care i-a fost furat la Bucureşti, instrumentul fiind adus cu trenul la Cluj-Napoca de către un poliţist care i l-a predat artistului la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Fărcaş a rămas fără taragot, după ce acesta i-a fost furat, sâmbătă, dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român, astfel că artistul nu a mai putut cânta la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Zamfir.

Surse din Poliţia Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că furtul s-a produs sâmbătă după-amiază, fiind reclamat la Poliţie în jurul orei 17.45.

"Taragotul şi un acordeon au fost furate dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român, care fusese lăsat neasigurat. Bunurile furate valorează aproximativ 7.000 de euro", au spus sursele citate.

Dumitru Fărcaş şi alţi artişti sosiseră la Ateneu pentru a participa la spectacolul aniversar "Zamfir - 50 de ani pe scenă". Hoţii au acţionat după ce aceştia au coborât din microbuz. Cel mai probabil, ei ar fi găsit o uşă a microbuzului deschisă.

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg