Eşti student? Ei îţi aduc pachetul cu mâncare de acasă!

Ultima actualizare:

    Andrei şi Laura, în tricouri albe,  inscripţionate cu numele micii  lor firme, îi dau pachetul  studentului Mihai Bodolan
Andrei şi Laura, în tricouri albe, inscripţionate cu numele micii lor firme, îi dau pachetul studentului Mihai Bodolan

Doi tineri din Cluj-Napoca au înfiinţat o mică firmă prin care aduc săptămânal pachete de mâncare pentru studenţi. Totul pentru doar opt lei. Primul lor traseu l-au făcut deja duminica trecută şi a fost pe ruta Bistriţa-Cluj. Peste câteva luni intenţionează să se extindă şi să preia pachete şi din Satu Mare şi Alba Iulia.

Laura Sîngiorzan şi Andrei Sabău sunt de loc din Bistriţa şi locuiesc din 2009 la Cluj-Napoca, după ce au terminat facultatea. Ideea înfiinţării unui astfel de serviciu i-a venit lui Andrei, care e o fire mai creativă, iar Laura, auzind-o, a pus-o în practică. A început să facă fluturaşi cu mesage haioase precum „Ştim că esti ocupat cu studiul la bibliotecă.

De aceea îţi aducem noi pachetul la cămin!", fluturaşi pe care i-au împărţit prin căminele studenţeşti din Cluj-Napoca. Cei doi formează un cuplu din liceu şi această mică afacere, dacă va merge, le va rotunji veniturile, fiecare având şi o altă slujbă.

Ei au deja o mică dubiţă cu care aduc pachetele, însă vor să acceseze fonduri pentru micii întreprizători ca să-şi cumpere una mai mare în care să pună şi o combină frigorifică pentru ca şniţelele şi ciorba trimise de mama să nu se strice pe drum. Clujenii zic că au căutat pe Internet un model de firmă din care să se inspire, însă au descoperit că nimeni nu pusese în practică o idee asemănătoare cu a lor.

„Am făcut un mic sondaj de opinie printre clujeni, iar aproape toţi ne-au spus: unde aţi fost când eram noi studenţi?", afirmă Andrei Sabău. Studenţii sunt foarte încântaţi de idee şi spun că, deşi mamelor nu le va fi pe plac, nu vor mai merge aşa des acasă. „E o idee foarte bună. Astfel pot primi pachete de acasă săptămânal", spune Mihai Bodolan, un boboc în anul I la Drept, în vârstă de 22 de ani.

image
image
image
image
image
image
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay
virus ebola foto shutterstock
Soare FOTO ESA