Eva, fetița unor medici români, moment uluitor la "Suedezii au talent". Sala a amuţit, ea a primit golden buzzer

Ultima actualizare:

    Ambasadei Suediei din Bucureşti a dat vestea: Eva (10 ani), fiica a unor medici români care au emigrat, a impresionat juriul emisiunii „Suedezii au talent“FOTO: Facebook
Ambasadei Suediei din Bucureşti a dat vestea: Eva (10 ani), fiica a unor medici români care au emigrat, a impresionat juriul emisiunii „Suedezii au talent“FOTO: Facebook

Eva Jumătate (10 ani), fetița unor medici români care trăiesc în Suedia, a ridicat sala în picioare, iar o membră a juriului a avut ochii în lacrimi. Eva a participat la concursul ”Suedezii au talent” și a primit golden buzzer, care o trimite pe fetița de 10 ani direct în finală.

Ambasade Suediei din Bucureşti a dat vestea: Eva (10 ani), fiica a unor medici români care au emigrat, a impresionat juriul emisiunii „Suedezii au talent“. Una dintre vedete a fost emoţionată până la lacrimi şi a apăsat butonul auriu, care a trimis-o pe copilă direct în finala show-ului.

Eva, fetița unor medici români a emoționat Suedia

Eva Jumătate a impresionat juriul şi publicul talent show-ului „Suedezii au talent“ cu vocea ei incredibilă. Copila de 10 ani a interpretat piesa „Never Enough“, de la Loren Allred, şi a ridicat sala în picioare.

Bianca, una dintre membrele juriului, care a avut lacrimi în ochi pe parcursul momentului, a apăsat „golden buzz“, ceea ce înseamnă că fata ajunge direct în finală.

Momentul de excepţie a fost publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucureşti. Aceeaşi sursă arată că părinţii copilei, Raluca şi Sorin Jumătate, locuiesc în Suedia, ambii fiind medici. Raluca a fost rezident cardiolog la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar în prezent conduce o unitate de cardiologie în cadrul Spitalului Universitar Skåne, în timp ce soţul ei este medic ortoped la Spitalul Kristianstad. Copila are şanse să câştige marele premiu al concursului, în valoare de 500.000 SEK (coroane suedeze), aproximativ 50.000 de euro.

SURSA: Ambasadei Suediei din Bucureşti

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net