EXCLUSIV! Două iubite au apărut la priveghiul dansatorului - FOTO

Ultima actualizare:
Mediacenter
Mediacenter

Stripperul Cristi Costescu (21 de ani), mort într-un accident de motocicletă, a lăsat în urmă nu numai tristeţe, ci şi o încâlcită poveste amoroasă. La priveghi, câteva persoane comentau că au venit să îl jelească şi două fete frumuşele-foc, amândouă susţinând că i-ar fi fost iubite.

Cristi, membru al trupei „Flamingo Boys", a fost un bărbat frumos, manierat şi cu lipici la femei. Nu e de mirare că marţi seara, la priveghi, au venit să-i aprindă lumânări mai multe fete frumoase, din anturajul său.

Marţi seară însă, toţi au uitat pentru câteva ore de mort şi au comentat, în faţa porţii, despre cele două femei care susţin că i-au fost iubite, înainte ca el să plece în lumea celor drepţi.

Conform apropiaţilor lui Cristi, în seara în care dansatorul a fost făcut zob de un Audi, în timp ce-şi conducea motocicleta, el ar fi avut întâlnire cu iubita lui care locuieşte pe strada Prelungirea Ghencea.

N-au mai apucat să se vadă, căci accidentul a avut loc la doar 100 de metri de blocul acesteia, aşa că fata se află şi acum în stare de şoc, considerându-se, într-un fel, vinovată. Îmbrăcată în negru şi transfigurată de durere, ea a venit într-un suflet la priveghi şi l-a plâns pe Cristi.

Numai că, la diferenţă de câteva ore, apropiaţii lui ne-au declarat că şi-a făcut apariţia şi o altă fată, la fel de distrusă şi de plânsă ca şi iubita oficială a stripperului.

Sosită de urgenţă din Italia, unde locuia de ceva vreme, aceasta i-a uluit pe cei prezenţi cu o declaraţie-şoc: „Port în pântece copilul lui Cristi, sunt însărcinată în două luni". Prietenii lui ştiau că el a iubit o româncă din Italia, dar că a părăsit-o pentru cea cu care trebuia să se vadă duminică.

Colegii din trupa "Flamingo Boys" au venit şi ei, marţi noaptea, la priveghi. "Am stat trei ore la capul lui. Ne pare rău tuturor. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Vom încerca să-i sprijinim pe cât posibil. I-am făcut lui Cristi un tablou cu poza din ultimul spectacol în care a participat anul acesta, în Bamboo. Am venit cu toţii - 10 băieţi şi trei fete din Flamingo Boys şi Flamingo Girls, mai puţin cei care nu au fost în Bucureşti. Suntem extrem de afectaţi, toată echipa. Era ca şi copilul meu", ne-a declarat Cornel Păsat.

Înmormântarea lui Cristi va avea loc astăzi, în jurul orei 13.00, la Cimitirul „Mihail şi Gavril", din Bucureşti.

Campion la culturism

Cristi era pasionat de culturism şi a obţinut chiar rezultate spectaculoase la acest sport. În 2010 a ieşit vicecampion la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness pentru Juniori de la Doneţk din Ucraina.

Cu un an înainte s-a clasat pe locul 3 la Europene,competiţie ce s-a desfăşurat la Baia Mare, iar în 2008 a fost al treilea la Campio-natul Mondial din Cehia. Din păcate, anul trecut a fost suspendat după ce fusese prins dopat.

Ce spune Alice

Reporterii Click! au găsit-o, ieri, pe iubita „oficială” a lui Cristi, Alice, depunând flori la locul accidentului.

simeon stalpnicul png

„Cristi m-a sunat în seara aceea că în 30 de minunte ajunge la mine. El nu întârzia  niciodată. N-a venit, apoi am aflat că a avut loc accidentul. M-am dus acolo şi l-am găsit mort. Poliţia nu m-a lăsat să-l văd”, ne-a declarat ieri Alice.

simeon stalpnicul png

Colegii din trupa "Flamingo" au venit la priveghi

A murit duminică, în accident de motocicletă

Cristi Costescu (21 de ani), unul dintre membrii trupei “Flamingo Boys” a încetat din viaţă duminică noapte, în jurul orei 00:00, într-un accident de motocicletă.

Tânărul, vicecampion european la culturism şi triplu campion naţional, dar şi membru al trupei Flamingo Boys, se deplasa înspre localitatea Domneşti, la iubita sa, însă a fost izbit de un Audi, pe Prelungirea Ghencea.

Şoferului Adrian Lungu (28 de ani), care a făcut o manevră de întoarcere pe stradă, acroşându-l pe motociclist, i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul s-a rupt în două, iar el a murit pe loc, cu ghidonul în mână. 

Așa arăta locul accidentului

Cristi era pasionat de motociclete

Intră în Mediacenter pentru mai multe fotografii


    Mediacenter
Mediacenter

Mai citeşte:

Stripperul-culturist a murit într-un accident de motor

Sora culturistului mort pe motocicletă: «Presimţea că o să moară pe motor»

Rudele i-au pus stripperului mort pozele pe gardul casei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net