EXCLUSIV! Fosta soţie a lui Tăriceanu se pupă în stradă cu noul iubit

Ultima actualizare:

    Ioana îl sărută pe proaspătul său iubit,  Brent, chiar sub ochii băieţelului ei, Mihai
Ioana îl sărută pe proaspătul său iubit, Brent, chiar sub ochii băieţelului ei, Mihai

Fosta soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu pare foarte implicată în noua relaţie. Sentimentele faţă de şeful Porsche România, Brent Valmar, sunt atât de puternice, încât Ioana nu ezită să-l sărute cu foc pe stradă, chiar sub privirile băieţelui ei de şapte ani.

Ioana Dinu, femeia care a fost căsătorită şapte ani cu Călin Popescu Tăriceanu, nu se mai fereşte să-şi „expună" public dragostea pentru cel care i-a luat locul fostului premier.

Ioana îl sărută pe proaspătul său iubit,  Brent, chiar sub ochii băieţelului ei, Mihai
Ioana îl sărută pe proaspătul său iubit, Brent, chiar sub ochii băieţelului ei, Mihai

Blonda şi omul de afaceri Brent Valmar se comportă ca o adevărată familie şi fac chiar „risipă" de gesturi tandre.

simeon stalpnicul png

Zilele trecute, fotoreporterii Click! i-au fotografiat în timp ce se sărutau cu foc, la câteva secunde după ce s-au întâlnit. Ioana fusese în jurul prânzului să-l ia de la şcoală pe fiul ei şi al fostului premier, Mihai (7 ani). S-au urcat amândoi în Audi-ul Q3 primit cadou de Ioana Dinu de la proaspătul iubit şi au plecat spre un restaurant cu specific grecesc din Pipera.

simeon stalpnicul png

Îi aştepta acolo chiar şeful Porche România, Brent Valmar, bărbatul cu care Ioana formează acum un cuplu. Imediat ce s-a dat jos din maşină, Ioana s-a îndreptat spre iubitul ei, l-a răsfăţat cu un zâmbet larg şi apoi l-a sărutat cu foc, pe buze.

simeon stalpnicul png

Totul, sub privirile băieţelui ei, Mihai. Au intrat apoi toţi trei să ia prânzul în restaurant şi au ieşit după mai bine de o oră. Cel mai grăbit părea Mihăiţă, care a ieşit primul din restaurant şi s-a îndreptat spre maşină. Au plecat toţi spre casă, şofer fiind chiar Ioana.

Fosta soţie a lui Tăriceanu şi Brent Valmar sunt împreună de mai multe luni, dar până la începutul acestui an s-au ferit să se afişeze împreună. Gurile rele spun că Ioana ar fi „călcat strâmb" încă din timpul căsniciei cu fostul premier, care s-a încheiat, oficial, în septembrie anul trecut.

S-au mutat deja împreună

Click! v-a prezentat în exclusivitate, la jumătatea lunii ianuarie, detalii şi fotografii care dovedesc relaţia dintre fosta soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu şi omul de afaceri Brent Valmar.

simeon stalpnicul png

Cei doi au făcut pasul cel mare şi s-au mutat împreună, ieşind tot mai des în vizite la prietenii comuni. Mai mult, Ioana Dinu a început să se afişeze prin oraş cu o maşină nouă, Audi Q3, de 35.000 de euro, tot de la Porsche România.

Cum noul iubit este mare şef la Porsche România, importatorul Audi, se poate deduce că maşina este un cadou primit de blondă de la el.

Căsătorită 8 ani cu fostul premier

Ioana (34 de ani) şi Călin Popescu Tăriceanu (60 de ani) au hotărât, în septembrie anul trecut, să divorţeze discret şi în mare secret. Cei doi au fost căsătoriţi circa opt ani şi au împreună un băieţel, pe Mihai (7 ani).

simeon stalpnicul png

După desfacerea căsătoriei, Ioana a revenit la numele de Dinu, iar copilul a rămas în custodia tatălui. Blonda a fost a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu. Din celelalte căsnicii, fostul premier mai are un băiat, Călin (15 ani), iar două dintre fostele soţii îi poartă, încă, numele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net