EXCLUSIV N-ai mai v─âzut-o de 11 ani! Ce schimbat─â este acum Mona Musc─â

image
Așa arăta Mona Muscă în 2006, atunci când a fost obligată să iasă din politică

Mona Musc─â este complet schimbat─â. Are 68 de ani ╚Öi dac─â o vezi pe strad─â ai impresia c─â este o simpl─â pensionar─â. ╚śi este normal s─â fie a╚Öa! N-ai mai v─âzut-o de 11 ani, de c├ónd a decis s─â ias─â din via╚Ťa politic─â.

A fost un membru marcat al PNL ╚Öi a ocupat mai multe func╚Ťii importante de-a lungul celor 11 ani c├ót a fost pe scena politic─â din Rom├ónia. A fost deputat, vicepre┼čedinte al Camerei Deputa┼úilor, dar ╚Öi ministru al Culturii.

Se bucura de încrederea românilor

Devenise o figură emblematică, astfel că românii își puseseră toată încrederea în ea. Mereu cu zâmbetul pe buze, a ajuns la sufletele noastre.

├Äntr-un sondaj realizat ├«n 2005, Mona Musc─â ╚Öi Traian B─âsescu ├«mp─âr╚Ťeau locul ├«nt├ói ├«n preferin╚Ťele rom├ónilor, deputatul liberal bucur├óndu-se de o foarte bun─â ├«ncredere din partea a 47% dintre responden╚Ťi.

În 2006 a fost dată afară din PNL

La doar un an distan╚Ť─â, a venit ╚Öi dec─âderea. Pe 8 august 2006, Lavinia ╚śandru a declarat public c─â Mona Musc─â a colaborat cu Securitatea ╚Öi c─â dosarul ei a ajuns pe masa CNSAS.

Biroul Permanent Central al PNL a decis pe 14 august 2006, fără să aștepte verdictul CNSAS, să-i retragă sprijinul politic și, o lună mai târziu, pe 2 septembrie, a fost dată afară din partid.

Ini╚Ťial, ea a sus╚Ťinut c─â nu a f─âcut ÔÇŁnici m─âcar o secund─âÔÇŁ poli╚Ťie politic─â, pentru ca apoi s─â recunoasc─â faptul c─â, ├«n 1977, la Timi╚Öoara, a semnat, ca profesor, un angajament cu Securitatea, care viza oferirea de informa╚Ťii necesare siguran╚Ťei studen╚Ťilor str─âini.

B─âsescu, vinovat pentru soarta deputatului?

ÔÇŁN-am ezitat s─â semnez un angajament cu Securitatea, strict pe aceasta problem─â, adic─â siguran╚Ťa studen╚Ťilor str─âini ╚Öi a statului rom├ón ├«n raport cu ei.

Acest lucru mi s-a p─ârut normal, pentru c─â atunci orice persoan─â din Rom├ónia era obligat─â s─â dea informa╚Ťii despre cet─â╚Ťenii str─âini. Era o obliga╚Ťie a tuturorÔÇŁ, explica Mona Musc─â, care ar fi semnat dou─â note informative cu numele de cod ÔÇŁDanaÔÇŁ.

Unii spun că Traian Băsescu a stat în spatele scoaterii de pe scena politică a femeii, care devenea din ce în ce mai populară.

Cu ce s-a ocupat de-a lungul timpului

F─âr─â s─â fac─â scandal, Musc─â a plecat elegant ╚Öi s-a ocupat de lucruri obi╚Önuite. S-a restras departe de Bucure╚Öti, ├«ntr-o c─âsu╚Ť─â din Cara╚Ö-Severin ╚Öi a putut fi v─âzut─â de-a lungul timpului rar la anumite evenimente culturale: lans─âri de film sau carte.

├Än rest, a activat ├«n zona rela╚Ťiilor publice. ├Än 2011, a fost consilier profesional pentru persoanele care provin din mediul rural, ├«n 2013, a ap─ârut la un eveniment monden desf─â╚Öurat ├«n Capital─â, ├«n iulie 2014 a ╚Ťinut cursuri de drept civil pentru homosexuali, ├«n 2015 a ap─ârut ├«n echipa de proiect, ca membru ├«n Consiliul Consultativ ╚Öi specialist ├«n rela╚Ťii pubice, la Centrul de Analiz─â ╚Öi Dezvoltare Institu╚Ťional─â ÔÇŁEleutehriaÔÇŁ.

La sf├ór╚Öitul anului trecut, a fost v─âzut─â la evenimentul de lansare a volumului ÔÇ×Drag─â, m─â duc la CharlieÔÇŁ, la Editura All. A fost ultima apari╚Ťie public─â.

Mona Musc─â, ├«n 2016, la lansarea volumului ÔÇ×Drag─â, m─â duc la CharlieÔÇŁ  jpeg
A╚Öa arat─â acum fostul deputat liberal, surprins la lansarea volumului ÔÇ×Drag─â, m─â duc la CharlieÔÇŁ

ÔÇŁMona Musc─â duce o via╚Ť─â retras─â undeva, departe de Bucure╚Öti. N-am mai v─âzut-o de ani zile ╚Öi mi-e dor de ea. Lipsa ei ├«n spa╚Ťiul public se simte. Era un personaj luminos al vie╚Ťii noastre politice, cum pu╚Ťine mai sunt azi. M-am mirat c─â liberalii nu au implorat-o s─â revin─â ├«n partid, ├«n preajma alegerilor. Dac─â ar fi revenit, poate c─â PNL nu suferea e╚Öecul electoral care a dezam─âgit la sf├ór╚Öitul anului trecut at├ót de mult─â lumeÔÇŁ, a declarat istoricul literar Alex ╚śtef─ânescu.

Are grij─â de so╚Ťul ei

Pe l├óng─â angajamentele pe care le are la diferite institu╚Ťii, Mona Musc─â are grij─â de so╚Ťul ei ├«n v├órst─â de 85 de ani ╚Öi pleac─â din c├ónd ├«n c├ónd ├«n SUA ca s─â-╚Öi vad─â fiica ╚Öi pe cei doi nepo╚Ťi.

Fata ei a f─âcut studiile ├«n America, dup─â care s-a stabilit ├«n ╚Ťara tuturor posibilit─â╚Ťilor. 

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg