EXCLUSIV N-ai mai v─âzut-o de 11 ani! Ce schimbat─â este acum Mona Musc─â

9 octombrie 2017
image
Așa arăta Mona Muscă în 2006, atunci când a fost obligată să iasă din politică

Mona Musc─â este complet schimbat─â. Are 68 de ani ╚Öi dac─â o vezi pe strad─â ai impresia c─â este o simpl─â pensionar─â. ╚śi este normal s─â fie a╚Öa! N-ai mai v─âzut-o de 11 ani, de c├ónd a decis s─â ias─â din via╚Ťa politic─â.

A fost un membru marcat al PNL ╚Öi a ocupat mai multe func╚Ťii importante de-a lungul celor 11 ani c├ót a fost pe scena politic─â din Rom├ónia. A fost deputat, vicepre┼čedinte al Camerei Deputa┼úilor, dar ╚Öi ministru al Culturii.

Se bucura de încrederea românilor

Devenise o figură emblematică, astfel că românii își puseseră toată încrederea în ea. Mereu cu zâmbetul pe buze, a ajuns la sufletele noastre.

├Äntr-un sondaj realizat ├«n 2005, Mona Musc─â ╚Öi Traian B─âsescu ├«mp─âr╚Ťeau locul ├«nt├ói ├«n preferin╚Ťele rom├ónilor, deputatul liberal bucur├óndu-se de o foarte bun─â ├«ncredere din partea a 47% dintre responden╚Ťi.

În 2006 a fost dată afară din PNL

La doar un an distan╚Ť─â, a venit ╚Öi dec─âderea. Pe 8 august 2006, Lavinia ╚śandru a declarat public c─â Mona Musc─â a colaborat cu Securitatea ╚Öi c─â dosarul ei a ajuns pe masa CNSAS.

Biroul Permanent Central al PNL a decis pe 14 august 2006, fără să aștepte verdictul CNSAS, să-i retragă sprijinul politic și, o lună mai târziu, pe 2 septembrie, a fost dată afară din partid.

Ini╚Ťial, ea a sus╚Ťinut c─â nu a f─âcut ÔÇŁnici m─âcar o secund─âÔÇŁ poli╚Ťie politic─â, pentru ca apoi s─â recunoasc─â faptul c─â, ├«n 1977, la Timi╚Öoara, a semnat, ca profesor, un angajament cu Securitatea, care viza oferirea de informa╚Ťii necesare siguran╚Ťei studen╚Ťilor str─âini.

B─âsescu, vinovat pentru soarta deputatului?

ÔÇŁN-am ezitat s─â semnez un angajament cu Securitatea, strict pe aceasta problem─â, adic─â siguran╚Ťa studen╚Ťilor str─âini ╚Öi a statului rom├ón ├«n raport cu ei.

Acest lucru mi s-a p─ârut normal, pentru c─â atunci orice persoan─â din Rom├ónia era obligat─â s─â dea informa╚Ťii despre cet─â╚Ťenii str─âini. Era o obliga╚Ťie a tuturorÔÇŁ, explica Mona Musc─â, care ar fi semnat dou─â note informative cu numele de cod ÔÇŁDanaÔÇŁ.

Unii spun că Traian Băsescu a stat în spatele scoaterii de pe scena politică a femeii, care devenea din ce în ce mai populară.

Cu ce s-a ocupat de-a lungul timpului

F─âr─â s─â fac─â scandal, Musc─â a plecat elegant ╚Öi s-a ocupat de lucruri obi╚Önuite. S-a restras departe de Bucure╚Öti, ├«ntr-o c─âsu╚Ť─â din Cara╚Ö-Severin ╚Öi a putut fi v─âzut─â de-a lungul timpului rar la anumite evenimente culturale: lans─âri de film sau carte.

├Än rest, a activat ├«n zona rela╚Ťiilor publice. ├Än 2011, a fost consilier profesional pentru persoanele care provin din mediul rural, ├«n 2013, a ap─ârut la un eveniment monden desf─â╚Öurat ├«n Capital─â, ├«n iulie 2014 a ╚Ťinut cursuri de drept civil pentru homosexuali, ├«n 2015 a ap─ârut ├«n echipa de proiect, ca membru ├«n Consiliul Consultativ ╚Öi specialist ├«n rela╚Ťii pubice, la Centrul de Analiz─â ╚Öi Dezvoltare Institu╚Ťional─â ÔÇŁEleutehriaÔÇŁ.

La sf├ór╚Öitul anului trecut, a fost v─âzut─â la evenimentul de lansare a volumului ÔÇ×Drag─â, m─â duc la CharlieÔÇŁ, la Editura All. A fost ultima apari╚Ťie public─â.

Mona Musc─â, ├«n 2016, la lansarea volumului ÔÇ×Drag─â, m─â duc la CharlieÔÇŁ  jpeg
A╚Öa arat─â acum fostul deputat liberal, surprins la lansarea volumului ÔÇ×Drag─â, m─â duc la CharlieÔÇŁ

ÔÇŁMona Musc─â duce o via╚Ť─â retras─â undeva, departe de Bucure╚Öti. N-am mai v─âzut-o de ani zile ╚Öi mi-e dor de ea. Lipsa ei ├«n spa╚Ťiul public se simte. Era un personaj luminos al vie╚Ťii noastre politice, cum pu╚Ťine mai sunt azi. M-am mirat c─â liberalii nu au implorat-o s─â revin─â ├«n partid, ├«n preajma alegerilor. Dac─â ar fi revenit, poate c─â PNL nu suferea e╚Öecul electoral care a dezam─âgit la sf├ór╚Öitul anului trecut at├ót de mult─â lumeÔÇŁ, a declarat istoricul literar Alex ╚śtef─ânescu.

Are grij─â de so╚Ťul ei

Pe l├óng─â angajamentele pe care le are la diferite institu╚Ťii, Mona Musc─â are grij─â de so╚Ťul ei ├«n v├órst─â de 85 de ani ╚Öi pleac─â din c├ónd ├«n c├ónd ├«n SUA ca s─â-╚Öi vad─â fiica ╚Öi pe cei doi nepo╚Ťi.

Fata ei a f─âcut studiile ├«n America, dup─â care s-a stabilit ├«n ╚Ťara tuturor posibilit─â╚Ťilor. 

survivor2 png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
iumor jpg
cub pepe png
alexandra stan sexy png
andreea balan (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
soferita bani benzina pompa jpeg
cipsuri jpeg
Alexander Kuzivanov jpg
variola maimutei jpg
canicula jpeg
traian basescu politician presedinte europarlamentar jpeg