EXCLUSIV! Prima poză cu Andrei Tinu după ce a fost muşcat de viperă

Medicii de la Floreasca, spitalul unde se află internat de 10 zile în urma muşcăturii unei vipere din ferma în care le creşte, au decis că pericolul iminent a trecut şi că tânărul poate fi mutat într-un salon obişnuit.

La Terapie Intensivă au decedat mai mulţi pacienţi, iar Andrei Tinu devenise tot mai depresiv din această cauză. Doctorii au înţeles asta, iar Andrei şi-a regăsit puterea de a merge mai departe.

"Dimineaţă era alt om", ne-a povestit la telefon Emilia Iucinu, mama lui Andrei. "E liniştit copilul meu acum. Mi-a spus că a dormit toată noaptea, ca niciodată de când e internat.Evident, ca în fiecare zi, şi acum îi era foarte foame. Mănâncă foarte mult, iar doamna doctor mi-a explicat că pierde protein prin braţul despicat. Nu ştiu când va fi operat din nou ca să-i închidă inciziile, doar domnul profesor Lascăr va hotărî când e momentul. Eu sunt fericită că Andrei e bine şi abia aştept să-l duc acasă".

Prietenii şi asociaţii lui continuă să-l viziteze şi să-l susţină în încercarea dificilă prin care trece. Nici unul dintre ei nu a mai trecut pe la ferma cu vipere. Vizite dese primeşte Andrei şi de la fostele şi actualele iubite, dar amicii lui spun că inima-i bate mai tare pentru blonda Dana.

«L-am operat pentru ca muşchiul mâinii să nu moară» Prof. dr. Ioan Lascăr, Spitalul de Urgenţă Floreasca

"Din cauza veninului, au apărut tulburări de coagulare, care s-au produs local, în prima fază. Aici, au generat o sângerare difuză în muşchi care a evidenţiat şi o creştere în volum a extremităţii, dar şi tensiune în ţesuturi.

Din acest motiv am făcut mai multe incizii. Dacă nu am fi intervenit, ar fi putut apărea tulburări severe de alimentare cu sânge, care puteau duce la moartea musculaturii. Incizând, tăind pielea, am deschis spaţiile musculare şi, atunci, muşchii au putut să respire, nu au mai fost sufocaţi, sugrumaţi prin compresie generată.

Din cauza hematomului şi edemului, muşchiul ar fi murit prin lipsa alimentării cu sânge. A doua operaţie, care va fi efectuată în următoarele zile, vizează închiderea mâinii".

Citeşte şi:

Andrei

Iucinu: «Nu o să mai pun în viaţa mea mâna pe o viperă»

Emilia

Iucinu, despre accidentul fiului ei: «Viperele erau mulse o dată la două săptămâni şi nu folosea mănuşi»

Emilia

Iucinu despre starea fiului ei, muşcat de viperă: «Andrei are mâna despicată»

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
maurice munteanu
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
Gheorghe Flutur PNL - BEX - Palatul Parlamentului. FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg