Explicația halucinantă prin care Kristof Lajos, „antrenorul geniilor” recunoaște violul copilului de 14 ani!

Ultima actualizare:

Acum 5 zile era „antrenor de genii” premiat, care declara că are abilități unice de a schimba în bine viața copiiilor cu probleme sau a celor deosebiți Astăzi este un violator de minori dovedit, care se apără cu o explicație șocantă după ce a fost prins făcând sex cu un copil de 14 ani. Este pe scurt povestea lui Lajos Kristof, violatorul de 39 de ani prins după un filaj de 2 săptămâni și care și-a recunoscut faptele la audieri. 

Lajos Kristof
Kristof este bănuit că a abuzat sexual și alți copii. Foto: Fcb Kristof Lajos

Ce a declarat la audieri bărbatul suspectat că a violat un copil de 14 ani

Potrivit tvrinfo.ro, deși inițial nu a recunoscut nimic, după 24 de ore de interogatorii încrucișate, bărbatul a cedat. Pentru că nu putea nega ceea ce au văzut cu ochii lor, polițiștii care l-au prins în flagrant, Lajos Krisstof a spus că actele sexuale cu victima de 14 ani aveau loc inconștient, fiind somnambul.

Anchetatorii nu cred motivația sa din mai multe motve, mai ales că ar fi probe care să indice contrariul. Polițiștii secției 26, cei care investighează dosarul ajutați de ofițerii specializați în infracțiuni sexuale de la Poliția Capitalei vor să afle acum dacă e vorba de o singură victimă sau dacă așa zisul „antrenor de genii” a făcut și alte victime.  

Cum a fost descoperit abuzul sexual

 Părinții copilului sunt divorțați dar amândoi au depus separat plângeri la poliție, pornind de la faptul că băiețelul nu stătea acasă deloc și era total dependent de Kristof. O perioadă, minorul a fost instituționalizat la un centru al primăriei sectorului 6, iar asistenții de aici au avut bănuieli că ceva se petrece cu băiețelul care era tot timpul sunat de Kristof. În cele din urmă a fost lăsat de acasă, de unde a fugit acasă la Kristof.  

Anchetatorii au făcut ieri, mai multe percheziţii în zona Vitan Bârzești în blocurile din zona Rin, unde trăia „antrenorul de genii” și unde era sediul celor două școli speciale pe care le coordona suspectul. 

Ambii părinți au depus plângeri la poliție împotriva lui Kristof, simțind că ceva este în neregulă, sesizați și de asistenții sociali. Conform anchetatorilor, el i-a oferit copilului, de-a lungul timpului, sume de bani, bunuri precum haine şi IPhone, s-a apropiat de copil si l-a determinat sa se indepărteze de familie, inoculându-i treptat ideea că familia este nocivă şi devenind astfel persoana de ataşament pentru minor.

Șocant este că dependența copilului abuzat era așa de mare de Kristof încât el crede acum că îl apără. ”Te-ar deranja dacă m-aș vedea și cu alți băieți?” este un mesaj găsit de polițiști în telefonul copilului potrivit sursei citate, ceea ce a dus la presupunerea rezonabilă că ar putea exista și alte victime. Vecinii suspectului spun că nu l-au văzut niciodată cu persoane de vârsta sa și că era mereu înconjurat de copii pe care îi mângâia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net