Femeia care şi-a ucis trei prunci, 15 ani după gratii

image
Ea e Ana Pardău, criminală în serieFoto: monitorulsv.ro

Judecătorii de la Tribunalul Suceava au dat sentinţa în cazul unei femei de 39 de ani, trimisă în judecată pentru că şi-ar fi ucis trei dintre copii. Oseminte ale micuţilor morţi au fost recuperate de anchetatori, iar mama, Ana Pardău, şi-a recunoscut faptele, scrie monitorulsv.ro.

 Femeia care şi-a ucis trei copii crescuse fără nici un fel de probleme alţi trei. Ea lucra ca ingineră la o multinaţională şi e căsătorită din 2008.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că, după naşterea celui de al treilea copil, femeia a rămas însărcinată din nou. În iunie 2016, ea a născut, acasă, un bebeluş, l-a ascuns în camera centralei, lăsându-l acolo până a murit. Inculpata a îngropat apoi copilul în grădină.

În anul următor, Ana Pardău a rămas din nou însărcinată şi a născut în 2018, în cada cu apă, un copil de sex masculin, pe care l-a ascuns apoi în casa bătrânească timp de două săptămâni, şi l-a îngropat tot în grădină.

Femeia a rămas după câteva luni iarăşi însărcinată. Autopsia a arătat că, în cazul ultimului copil, moartea a fost cauzată de insuficienţă respiratorie acută, ca urmare a sufocării prin introducerea într-un sac menajer. Acesta din urmă a fost găsit înainte de a fi îngropat. Sentinţa Tribunalului Suceava nu e definitivă.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
rapid handbal
Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg