Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

image
Manuela M., ar fi fost ucisă cu 9 lovituri de cuțitFoto: observator.tv

Crimă oripilantă descoperită joi seară (27 iunie) în Bragadiru! O tânără de 30 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori. Descoperirea a fost făcută de un bărbat, A.L, care îi plimba câinele fetei, potrivit martorilor.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că a găsit-o într-o baltă de sânge, în apartamentul ei dintr-un bloc din Bragadiru. Victima este Manuela M. și avea 30 de ani. Tânăra ar fi fost ucisă cu 9 lovituri de cuțit. Bărbatul care a descoperit cadavrul neînsuflețit al fetei este suspectul principal. El a fost audiat de polițiști, iar criminaliștii fac cercetări la locul faptei, potrivi observator.tv

Cum a devenit principalul suspect tânărul care a descoperit crima

Bărbatul de 24 de ani obișnuia să îi plimbe câinele femeii. Martorii spun că victima ar fi deschis ușa agresorului, care ulterior i-a luat viața. Din apartament lipsesc cheile de la mașină, deși autoturismul se află î parcarea din fața blocului din Bragadiru. Apropiații fetei spun că aceasta nu era într-o relație și că nu ar fi avut conflicte cu nimeni. Vecinii susține că era o persoane cumsecade și retrasă. 

La audieri, tânărul care a descoperit crima ar fi fost neconvingător și confunz în privința orelor la care a luat și a dus înapoi câinele la apartament. Anchetatorii iau în calcul și alte piste, însă momentan el a devenit principalul suspect din cauza declarațiilor contradictorii. 

292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
livia graur familie jpg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
seceta pamant crapat jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
FotoJet (1) jpg
canicula bucuresti 1 jpeg
probleme de sanatate batrani jpeg