Femeie din Buzău, înjunghiată de un bărbat supărat pentru că nu a primit băutură pe datorie

23 aprilie 2021
article img
O femeie din Buzău a fost înjunghiată pentru că a refuzat să ofere unui bărbat băutură pe datorieSursă foto: Shutterstock

O femeie de 41 de ani din satul Cuculeasa, comuna Ziduri a ajuns la unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău după ce a fost atacată cu un cuţit chiar în propriul magazin, de un bărbat de 36 de ani. După atac, agresorul a încercat să își pună capăt zilelor.

Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat în magazinul femeii cerându-i băutură pe datorie. Pentru că datoriile strânse pe caiet erau destul de mari, femeia l-a refuzat pe bărbat. În plus, acesta era dea într-o stare avansată de ebrietate.

Enervat că a fost refuzat, bărbatul s-a năpustit asupra femeii cu un cuţit, provocându-i mai multe răni la cap şi la gât. Ulterior, a plecat acasă unde a încercat să se înjunghie în inimă cu acelaşi cuţit. Ambii au fost preluaţi de ambulanţe şi aduşi la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, relatează News.ro.

„La U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate două persoane care au suferit leziuni în urma unei agresiuni. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani şi de un bărbat în vârstă de 36 de ani. Femeia a suferit plăgi prin înjunghiere la nivelul scalpului şi gâtului iar bărbatul a suferit plăgi, prin înţepare, la nivelul toracelui stâng. Cele două victime sunt stabile, conştiente, în curs de investigare", au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.