Fetiță de 13 ani din Târgu Jiu, dată dispărută! Este căutată de poliție

image
Roberta Gabriela Codinoiu este dată în urmărire naționalăFoto: Politia Română

O adolescentă de 13 din Târgu Jiu a fost dată dispărută de acasă. Părinții Robertei Gabriela Codinoiu au anunțat Poliția marți seară (24 septembrie).

Se pare că minora a mai plecat de acasă și în trecut. Roberta Gabriela Codinoiu a fost dată în urmărire națională, Polițiștii i-au rugat pe cetățeni să ofere orice informație despre fata dispărută. Părinții au fost cei care au alertat autoritățile, atunci când au descoperit că fata a dispărut de acasă.

„Minora este cunoscută cu plecări repetate”

„La data de 24 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orei 20.00, când a revenit la domiciliu, de la serviciu, a constatat că fiica sa, Codinoiu Roberta-Gabriela, de 13 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. 

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că minora este cunoscută cu plecări repetate. Minora a fost pusă în urmărire, la nivel național, iar polițiștii efectuează verificări și activități specifice pentru identificare. 

Persoanele care pot oferi detalii de natură să-i ajute polițiștii să găsească minora sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit observator.tv.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
mihai bendeac
MIG-21 Lancer
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg