Fetiță de 5 ani, căutată în Buzău! A dispărut în apropierea unui rău, pe timp de furtună

2 iulie 2021
article img
Poliţiştii buzoieni, în alertă, după dispariţia copilei de 5 ani şi 7 luni, cu probleme de comunicare şi dezvoltareFoto: News.ro

Familia unei fetițe din Buzău o caută cu disperare! Poliţiştii buzoieni sunt în alertă, după dispariţia copilei de 5 ani şi 7 luni, cu probleme de comunicare şi dezvoltare.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară (1 iulie), despre dispariţia minorei Scarlat Raisa Florentina, de 5 ani şi 7 luni. Copila a plecat de acasă, din comuna Săgeata, sat Găvăneşti, în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculţă.

Aceasta are un metro înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.

Persoanele care o văd sunt rugate să sune la 112 de urgență

Fetița este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume. 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie!

La circa 50 de metri de casa fetiţei se află râul Buzău, iar în zonă a început furtuna. Copila este căută de peste 25 de persoane: jandarmi, pompieri si politisti cu camere de termoviziune şi un ATV.