«Fiica mea putea fi în locul mamei ucise»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bianca Leuca a trăit un coşmar după ce fostul poliţist Marius Ionuţ Magda a atacat-o într-un parc, încercând să o violeze. Fata de 18 ani a scăpat şi a reuşit să-l trimită după gratii. Liniştea ei a durat însă doar un an şi jumătate, până când agresorul a fost eliberat.

La 12 martie 2012, Marius Ionuţ Magda a fost eliberat din penitenciar înainte de terminarea executării pedepsei. Familia Biancăi Leuca (foto jos) a aflat din presă, câteva zile mai târziu. Au fost şocaţi.

simeon stalpnicul png

„Fiica mea era la calculator şi a citit pe site-uri de faptul că el e liber", spune tatăl elevei, Constantin Leuca. El este de părere că fata lui a avut noroc că nu s-a dus la şcoală în ultima săptămână, fiind diagnosticată cu pojar.

„Trebuia să ne anunţe şi pe noi cineva că a fost eliberat. Dacă fata mea mergea la şcoală o omora şi pe ea şi pe mama lui. Nu m-a crezut nimeni în urmă cu doi ani că ăsta e în stare să omoare oameni. Acum, uitaţi ce s-a întâmplat!", spune bărbatul, care se teme în continuare că fostul poliţist s-ar putea răzbuna pe Bianca, la un moment dat.

simeon stalpnicul png

Singurul lucru de care este sigur e că cel puţin zece ani poate sta liniştit pentru că bărbatul va sta din nou după gratii, de data aceasta pentru omor. „E bună şi pedeapsa cu moartea câteodată!", dă el sentinţa.

Poliţistul-violator şi-a măcelărit mama

Marius Ionuţ Magda şi-a ucis mama, vineri seara, cu multiple lovituri de cuţit. După ce a măcelărit-o, bărbatul de 29 de ani a stat în casă cu cadavrul, mai bine de 12 ore.

simeon stalpnicul png

Apoi a încercat să-şi taie venele, dar rănile nu i-au pus viaţa în pericol. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, dar a refuzat să le spună anchetatorilor motivul pentru care a decis să-şi omoare mama.

Marius Ionuţ Magda a lucrat la Poliţia Transporturi până în mai 2009, când şi-a dat demisia pe motiv că este prost plătit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net