Fiscul nu-i amendează! Le împarte pliante


    Angajații de la Fisc au început de azi campania de informare
Angajații de la Fisc au început de azi campania de informare

Nu-i mai amendează, ci îi informează! Inspectorii de la Fisc au demarat astăzi o campanie prin care sunt detaliate principalele aspecte pe care le urmăresc în timpul controalelor.

ANAF împarte fluturași! Pe ei sunt scrise atât obligațiile contribuabililor, cât și sancțiunile prevăzute de lege în cazul încălcării prevederilor legale.

Contribuabilii specializați în comerț cu amănuntul, comerț en-gros, restaurante și alte activități de servicii de alimentație (baruri, cafenele), hoteluri și alte facilități de cazare, servicii de înfrumusețare vor primi materialele informative.

” Direcția Generală Atifraudă Fiscală acordă o atenție deosebită procesului de informare a contribuabililor în legătură cu activitatea desfășurată, cu drepturile și obligațiile acestora, toate acțiunile desfășurate până în prezent fiind prezentate cu maximă transparență către publicul larg, în contextul respectării prevederilor legale”, anunță reprezentanții instituției.

În mod normal, în zilele de sărbătoare, când mulți români ies în oraș, inspectorii mergeau în controale ca să vadă dacă patronii respectă legea. De data asta, însă, au ales să fie ”pașnici”.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg