Fiscul nu-i amendează! Le împarte pliante

Ultima actualizare:

    Angajații de la Fisc au început de azi campania de informare
Angajații de la Fisc au început de azi campania de informare

Nu-i mai amendează, ci îi informează! Inspectorii de la Fisc au demarat astăzi o campanie prin care sunt detaliate principalele aspecte pe care le urmăresc în timpul controalelor.

ANAF împarte fluturași! Pe ei sunt scrise atât obligațiile contribuabililor, cât și sancțiunile prevăzute de lege în cazul încălcării prevederilor legale.

Contribuabilii specializați în comerț cu amănuntul, comerț en-gros, restaurante și alte activități de servicii de alimentație (baruri, cafenele), hoteluri și alte facilități de cazare, servicii de înfrumusețare vor primi materialele informative.

” Direcția Generală Atifraudă Fiscală acordă o atenție deosebită procesului de informare a contribuabililor în legătură cu activitatea desfășurată, cu drepturile și obligațiile acestora, toate acțiunile desfășurate până în prezent fiind prezentate cu maximă transparență către publicul larg, în contextul respectării prevederilor legale”, anunță reprezentanții instituției.

În mod normal, în zilele de sărbătoare, când mulți români ies în oraș, inspectorii mergeau în controale ca să vadă dacă patronii respectă legea. De data asta, însă, au ales să fie ”pașnici”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net