Fiscul nu-i amendează! Le împarte pliante

Ultima actualizare:

    Angajații de la Fisc au început de azi campania de informare
Angajații de la Fisc au început de azi campania de informare

Nu-i mai amendează, ci îi informează! Inspectorii de la Fisc au demarat astăzi o campanie prin care sunt detaliate principalele aspecte pe care le urmăresc în timpul controalelor.

ANAF împarte fluturași! Pe ei sunt scrise atât obligațiile contribuabililor, cât și sancțiunile prevăzute de lege în cazul încălcării prevederilor legale.

Contribuabilii specializați în comerț cu amănuntul, comerț en-gros, restaurante și alte activități de servicii de alimentație (baruri, cafenele), hoteluri și alte facilități de cazare, servicii de înfrumusețare vor primi materialele informative.

” Direcția Generală Atifraudă Fiscală acordă o atenție deosebită procesului de informare a contribuabililor în legătură cu activitatea desfășurată, cu drepturile și obligațiile acestora, toate acțiunile desfășurate până în prezent fiind prezentate cu maximă transparență către publicul larg, în contextul respectării prevederilor legale”, anunță reprezentanții instituției.

În mod normal, în zilele de sărbătoare, când mulți români ies în oraș, inspectorii mergeau în controale ca să vadă dacă patronii respectă legea. De data asta, însă, au ales să fie ”pașnici”.

image
image
image
image
image
image
index jpg
femeie zambet buchet trandafiri roz (2) jpg
rosii tomate istock jpg
carnaval nisa epa efe jpg
Madalin Costin jpg
proces vlad pascu judecatoare jpg
trandafir jpeg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net