Gala╚Ťi: O aeronav─â F16 ╚Öi-a pierdut rezervorul ├«n timp ce se afla ├«n zbor

image
Pilotul s-a aflat în afara oricărui pericol Sursa foto: Wikipedia

O aeronav─â F16 ╚Öi-a pierdut rezervorul exterior ├«n timp ce se afla ├«n zbor, acesta fiind unul dintre cele mai neobi╚Önuit incidente aviatice petrecute ├«n Rom├ónia. Din fericire, nimeni nu a fost r─ânit iar aeronava nu a suferit daune majore. Evenimentul a avut loc ├«n zoan poligonului M─âlina, din jude╚Ťul Gala╚Ťi.

O aeronav─â F-16 a fost implicat─â mar╚Ťi ├«ntr-un incident de zbor ├«n timpul unor antrenamente cu trageri de lupt─â. Evenimentul a fost raportat de c─âtre pilot, care, potrivit For╚Ťelor Aeriene Rom├óne, nu a avut via╚Ťa ├«n pericol ╚Öi nici integritatea aparatului de zbor nu a avut de suferit, scrie Digi24.

Pilotul unei aeronave F-16 Fighting Falcon din dotarea Escadrilei 53 Avia╚Ťie V├ón─âtoare a For╚Ťelor Aeriene Rom├óne a raportat un incident de zbor survenit ├«n timpul execut─ârii unor antrenamente cu trageri de lupt─â aer-sol ├«n zona poligonului M─âlina, jud. Gala┼úi.

Aeronava F16 care ╚Öi-a pierdut rezervorul a aterizat ├«n siguran╚Ť─â

ÔÇ×Men┼úion─âm faptul c─â incidentul nu a pus ├«n pericol via┼úa pilotului sau a altor persoane, ╚Öi nici integritatea aeronavei sau a altor propriet─â┼úi ┼či bunuri de la sol. Din primele informa╚Ťii raportate de pilot, ├«n momentul lans─ârii unei bombe de antrenament, s-a produs desprinderea necomandat─â a unui rezervor extern de combustibil ┼či a grinzii de acro┼čare triple de pe partea dreapt─â a aeronavei, materiale care au c─âzut ├«n zona destinat─â tragerilor aer-sol din poligonÔÇŁ, transmit For╚Ťele Aeriene Rom├óne.

ÔÇ×Conform procedurilor standard ├«n aceste situa╚Ťii, pilotul aeronavei a raportat situa┼úia de urgen┼ú─â ╚Öi a aterizat ├«n siguran┼ú─â pe aerodromul de baz─â. O comisie numit─â de ┼čeful Statului Major al For┼úelor Aeriene analizeaz─â cauzele producerii evenimentuluiÔÇŁ, mai precizeaz─â sursa citat─â.

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png