Grav bolnav, Dumitru Sechelariu a murit sâmbătă dimineaţă

UPDATE 10.30 "Din păcate s-a stins în această dimineaţă, la ora 8.15, ora României, în spitalul AKH din Viena. Starea dumnealui aseară nu părea să fie atât de gravă, dar azi dimineaţă am fost informată că s-a întâmplat această nenorocire.

Nu ne-am revenit încă din şoc, urmează să se dea toate detaliile după ce se vor organiza toate cele cuviincioase pentru funeraliile dumnealui. Nu ne aşteptam la acest lucru acum, nu am fost pregătiţi pentru asta, urma să înceapă anumite tratamente.

Aseară am discutat cu medicii chiar înainte să plec spre aeroport", a spus, printre lacrimi, avocata lui Dumitru Sechelariu, la România TV.

Dumitru Sechelariu a fost operat marţea trecută la Spitalul Floreasca din Capitală, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrală, potrivit prosport.

La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă.

Fumatul excesiv i-a fost fatal omului de fotbal, apropiaţii spunând că acesta obişnuia să fumeze câte 5 pachete în fiecare zi.

Familia a încercat să îl ducă la Viena, pentru a avea parte de cea mai bună asitenţă medicală, însă medicii austrieci au refuzat un eventual transfer din cauza stării precare de sănătate.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
Franta Danemarca FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg