Grevă la metrou. STB anunţă că a scos pe traseu mai multe vehicule de transport în comun

Ultima actualizare:

    foto: Click!
foto: Click!

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus vineri dimineaţă ca cei trei operatori care asigură transportul public să ia toate măsurile necesare pentru preluarea fluxurilor de călători prin transportul de suprafaţă, ca urmare a protestului spontan organizat de lucrătorii de la Metroul bucureştean, anunță News.ro.

Societatea de Transport Bucureşti – STB SA a mărit la maximum posibil parcul de vehicule, în special pe liniile care funcţionează pe trasee care asigură transportul între staţiile de metrou, chemând la lucru chiar şi angajaţii de la domiciliu. TPBI monitorizează fluxurile de călători şi va dispune măsuri suplimentare, în funcţie de fluctuaţii.

Grevă spontană la metrou vineri dimineața

Circulaţia metrourilor a fost blocată vineri dimineaţă din cauza unui protest spontan al sindicaliştilor, care au coborât în tunel, la staţia PiaţaUnirii, pe calea de rulare, şi au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex, care precizează că din cauza acestei acţiunii, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune. Conform Metrorex, deşi afirmă că au o listă de revendicări, sindicaliştii au refuzat orice dialog. Sindicaliştii s-au aşezat pe şine şi scandează ”Demisia!”. Protestul are loc la o zi după ce conducerea Metrorex a dat ca termen limită data de 2 aprilie pentru eliberarea spaţiilor comerciale de la metrou, administrate de firma sindicatului.

Citește și:

Haos la metrou după o grevă spontantă. Niciun tren nu circulă vineri dimineață

2 aprilie, termenul pentru eliberarea spațiilor comerciale de la metrou

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net