Gura Şuţii. 2010. Fată răpită şi violată de 40 de bărbaţi

Septembrie 2019. Adriana Fieraru,  11 ani, a fost ucisă de un pedofil olandez
Septembrie 2019. Adriana Fieraru, 11 ani, a fost ucisă de un pedofil olandez

Comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, nu este străină de violenţe şi abuzuri asupra minorelor. În urmă cu 9 ani, o altă faptă şoca o ţară întreagă. O fată de 14 ani, din localitate, a fost sechestrată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi.

În urmă cu o săptămână, Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, a fost ucisă şi abandonată pe un câmp de un cetăţean olandez care a răpit-o cu maşina în timp ce se întorcea de la şcoală. Cazul a făcut vâlvă în toată ţara, iar IGPR a anunţat că va reanaliza toate dosarele cu autori necunoscuţi din ultimii 10 ani, după ce s-a stabilit că olandezul ar fi agresat în 2016 o altă minoră, în Iaşi, dar nu a fost prins. Principalul suspect în cazul morţii Adrianei Fieraru s-a sinucis în Olanda, după ce şi-a dat seama că este filat de poliţiştii olandezi. Astfel, localitatea Gura Şuţii a devenit brusc foarte cunoscută.

Toţi se întrebau de ce aici? Cum a ajuns olandezul în acest sătuc liniştit şi necunoscut. Ei bine, sătucul cu pricina a mai trecut printr-o grozăvie asemănătoare acum 9 ani. 

În 2010, Andreea Stancu le-a povestit părinţilor şi anchetatorilor că a fost răpită, sechestrată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi. Tânăra de 14 ani, din Gura Şuţii, a plecat într-o zi la cumpărături, dar nu s-a mai întors.

Părinţii au anunţat Poliţia, iar Andreea a ajuns acasă după câteva zile, traumatizată. Seria de agresiuni sexuale s-a petrecut în luna februarie 2010, în mai multe locuinţe din Perşinari şi Văcăreşti, două localităţi învecinate. Andreea Stancu i-a povestit tatălui ei că a fost abordată pe stradă de un cunoscut, Cosmin. „Au luat-o nişte bărbaţi şi au violat-o, patru zile la rând”, a declarat tatăl fetei, Niculae Stancu, la acea vreme pentru „Adevărul”.

Mai mult, fata spunea atunci că a fost lovită de doi dintre cei care au profitat de ea. „M-au dus într-o casă şi m-au ţinut închisă”, a spus fata.


    Septembrie 2019. Adriana Fieraru,  11 ani, a fost ucisă de un pedofil olandez
Septembrie 2019. Adriana Fieraru, 11 ani, a fost ucisă de un pedofil olandez

Cazul a ajuns în atenţia Parchetului care i-a prins pe făptaşi şi i-a audiat. „Suspecţii au vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani. Aceştia au întreţinut relaţii sexuale orale şi normale neprotejate cu fata. Minora a fost traficată de cinci tineri din localitatea Perşinari, care au fugit în Spania”, a declarat procurorul Mihai Mihăilă, de la DIICOT Dâmboviţa. 

Aşadar, cei cinci traficanţi au scăpat de răspundere după ce au fugit în Spania. Unii dintre violatori au făcut închisoare de până la 3 ani, iar alţii au primit închisoare cu suspendare.

Printre cei care au întreţinut relaţii sexuale cu fata s-au aflat şi minori, la acea vreme. Pentru o partidă de sex cu Andreea, proxeneţii primeau între 20 şi 50 de lei, potrivit anchetatorilor. 

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub brigitte pastramă png
cub anamaria prodan reghecampf png
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
Nicolae Badalau FOTO Inquam / Octav Ganea
Vehicul militar cu drapelul ucrainean arborat într un oraș rusesc. Foto: Twitter
image
image
image
image
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
Mersul trenurilor Brasov Bucuresti jpg
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
Insula Ischia a fost lovită de ploi torențiale care au făcut prăpăd jpg
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg