Hai la circ! Uite cu ce spectacole începe noua stagiune

simeon stalpnicul png
Acrobații vor executa în cele două premiere de la Circul Globus, numere care vor tăia respirația spectatorilor

Începe stagiunea la Circul Globus din București cu două premiere despre care se așteaptă să doboare toate recordurile de audiență. Pe 18 noiembrie, se joacă pentru prima oară ”Reveria”, iar pe 25 noiembrie,”Băiatul care a învățat să zboare”. Al doilea spectacol este o provocare: primele numere de dresaj după interzicerea animalelor sălbatice la circ

”Reveria” este un spectacol de familie, la care vor participa 50 de artiști, acrobați, balerini și cântăreți, cu decoruri 3 D și producători aduși de la Cirque du Soleil, cea mai cunoscută trupă de circ din lume.”Este o poveste de dragoste, un spectacol de acrobație, jonglerie, dans și muzică cu o durată de 120 de minute.

simeon stalpnicul png
În Reveria vor fi implicați 50 de artiști, acrobați, actori, balerini și scamatori

O mare parte dintre cei care vor evolua sunt colaboratori, selectați pe baza unor audiții speciale care au durat toată vara”ne-a declarat în exclusivitate directorul Circului Globus, artistul Bogdan Stanoevici. Din partea Cirque du Soleil la București au venit trei acrobați, ași pe domeniul lor, care au coordonat elementele de risc din ”Reveria”. Ei sunt: Paul Herzfeld din Franța, Tomasz Wilcosz din Polonia și bomba bombelor, românul Adrian Stan. Am aflat că în spectacol va cânta totuși o vedetă, Sanda Ladoși, care a supravegheat momentele de muzică, în timp ce elementele de dans poartă semnătura lui Edy Stancu. Primele patru spectacole vor avea loc pe 18 noiembrie de la ora 19.00, pe 19 noiembrie de la ora 15.00, pe 25 noiembrie de la ora 19.00 și pe 26 noiembrie de la ora 15.00. Biletele costă între 40 și 120 de lei. 

”Băiatul care a învățat să zboare” este însă cel mai așteptat spectacol pentru că aduce primele numere de dresaj de la interzicerea folosirii animalelor sălbatice în numere de circ.

”Este un spectacol pentru copii, despre un băiețel născut în lumea circului, care are un prieten, o pasăre flamingo. El încearcă să-și apere casa, circul atunci când află că acesta va fi demolat pentru interese imobiliare. Vor fi numere de dresură cu animalele pe care le permite legea: cai, câini și păsări (un papagal)”, ne-a dezvăluit Bogdan Stanoevici. Acesta se va juca și în timpul săptămânii pe bază de programre pentru grupuri mari, de la ora 10.00, iar în week-end doar la ore de matineu. Primele spectacole vor fi pe 25 noiembrie de la ora 11.00 și pe 26 noiembrie de la ora 15.00. În ”Băiatul care a învățat să zboare” vor fi și numere de actorie, acrobație și dans, în total 35 de artiști. La acest al doilea spectacol, costul biletelor va fi stabilit în zilele următoare

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
blog unteanu
hacker foto pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg