Hoții de iphone-uri care puneau plastilină în cutii au fost prinși! Suspecții lucrau la o firmă de curierat

Ultima actualizare:

    Indivizii lucrau o firmă de curieratFoto: Poliția Română
Indivizii lucrau o firmă de curieratFoto: Poliția Română

Polițiștii din Mureș i-au găsit pe bărbații suspectați că au înlocuit cu plastilină telefoane comandate online de diverse persoane. În total, cei trei indivizi au provocat o pagubă de 140.000.

În perioada ianuarie-februarie, „un bărbat de 29 de ani, din Târgu Mureş, ar fi plasat, online, comenzi de telefoane mobile către societăţi ce comercializează bunuri electronice și electrocasnice, prin furnizarea de date de contact ale unor persoane fictive”, a anunțat Poliția Mureș, potrivit stirileprotv.ro. După ce a intrat în posesia coletelor, suspectul a furat bunurile și le-a înlocuit cu plastilină.

Cei trei indivizi lucrau la firme de curierat

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că faptele ar fi fost săvârşite în complicitate cu alți doi bărbaţi, ambii în vârstă de 21 de ani, din județul Mureș, angajaţi ai unei firme de curierat din Tîrgu Mureş, prin intermediul cărora ar fi fost livrate coletele.

Din cercetări a reieșit că, ulterior înlocuirii telefoanelor mobile cu plastilină de către bărbatul de 29 de ani, cei doi curieri ar fi returnat coletele, sub pretextul că nu ar fi fost ridicate de către destinatarii acestora”, au mai precizat polițiștii.

Pe 5 februarie, anchetatorii au percheziționat locuința suspectului de 29 de ani și l-au reținut pentru înșelăciune în formă continuată. Toată această poveste a ieșit la lumină după ce o femeie din Craiova a reclamat că a primit plastilină în loc de un telefon iphone XS MAX 256 GB, care costa 6.800 de lei

image
image
image
image
image
image
Chereches Germania png
cei mai batrani tripleti guinness jpg
flowers 3876195 1280 jpg
albert nbn instagram jpg
Cine se ascunde in spatele lui Mihai Enat batranul tik toker din Romania  Videoclipurile „familiei au strans milioane de vizualizari jpg
intrebare pixabay jpg
articol2 jpg
brad de Crăciun  sursa   Shutterstock jpg