I-a aruncat şefului maşina în prăpastie fiindcă i-a tăiat salariul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Supărat că nu şi-a încasat salariul de trei luni, un bărbat de 56 de ani a decis să-i facă o pagubă patronului său. I-a aruncat în prăpastie una dintre autoutilitarele de la firmă şi a făcut-o praf. Acum, el este cercetat pentru distrugere, dar şi pentru şantaj.

simeon stalpnicul png

Sali Osman, 56 de ani, din localitatea Cetatea-Constanţa, lucra fără forme legale la un om de afaceri din satul alăturat, Dobromir. Bărbatul era şofer pe una dintre autoutilitarele acestuia, cu care transporta lapte.

În urmă cu câteva luni, el a avariat însă una dintre maşinile firmei, iar patronul i-a spus că îi va opri din salariu 3.000 de lei pentru reparaţii. Supărat că acesta i-a oprit salariul integral pe ultimele luni şi că nu mai are din ce să trăiască, bărbatul s-a urcat, ieri dimineaţă, la volanul unei autocisterne folosită la colectarea laptelui şi a dus-o pe marginea unei prăpastii. La faţa locului au sosit imediat poliţiştii, dar şi patronul, care i-a spus clar omului că nu îi dă nici un leu.

Astfel, acesta s-a dat jos din maşină, a scos-o din viteză şi a împins-o în prăpastia adâncă de 50 m, în faţa poliţiştilor şi a patronului. Maşina a fost serios avariată, pagubele ridicându-se la 12 mii de lei. Angajatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, dar procurorii au decis să-l cerceteze în stare de libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net