Cine este Alexia Tudose, cântăreața căreia medicii i-au replantat braţele amputate în accidentul de la Pașcani

Ultima actualizare:

11 medici, operaţie de 20 de ore, la Iaşi. Este intervenţia la care a fost supusă Alexia, adolescenta de 15 ani care a rămas fără ambele braţe în urma accidentului de autocar petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă în oraşul Paşcani.

Alexia a fost grav rănită în accidentul de la Iași

În vehiculul care s-a răsturnat în afara părţii carosabile se aflau 35 de persoane, membri ai unui ansamblu focloric care se deplasa de la Botoşani spre un festival în judeţul Ialomiţa. În evenimentul rutier s-au înregistrat 25 de răniţi care au fost duşi la unităţile medicale din zonă.

Adolescenta Alexia Tudose a fost operată la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, de o echipă de pluridisciplinară coordonată de Sidonia Susanu, şefa secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului “Sf. Maria”.

„S-a reuşit replantarea celor două membre, unul dintre ele amputat, celălalt devascularizat, fetiţa este detubată, respiră singură, sperăm într-o evoluţie bună a copilului. Va mai avea nevoie de intervenţii chirurgicale de reconstrucţie ulterioară şi de acoperire a defectelor cutanate ale membrului superior drept, dar noi suntem convinşi că evoluţia ulterioară va fi cu reluarea funcţionalităţii ambelor membre superioare în proporţie de aproximativ 85%”, a explicat medicul Sidonia Susanu.

Din echipa medicală au făcut parte trei medici anestezişti, doi medici ortopezi, cinci medici chirurgi plasticieni, dar şi 10 asistente, infirmiere şi brancardieri.

Tatăl tinerei cântărețe a făcut anunțul pe social media, după ce medicii i-au replantat brațele Alexiei Tudose, după tragicul accident de la Pașcani.

Tot Florin Tudose a lansat pe Facebook un mesaj pentru cunoscuți, pe care i-a îndemnat la o rugăciune, după ce fiica s-a a fost la un pas să rămână fără brațe. Bărbatul lucrează pe TIR în Marea Britanie. 

„Scumpa noastră se luptă pentru a nu-și pierde brațele, după cumplitul accident de la Pașcani. Este copilul perfect. Haideți să ne rugăm cu toții la Dumnezeu pentru ea! Cu cât suntem mai mulți, cu atât Dumnezeu va fi mai binevoitor și va face o minune", a spus tatăl Alexiei. În momentul producerii accidentului, Florin Tudose se afla peste hotare, însă a venit de urgență în țară.

Alexia Tudose, cântăreață din Botoșani

Artista activează în domeniul artistic de mai mulți, optând pentru mai multe stiluri muzicale. Mai jos puteți viziona un videoclip. Alexia Tudose face parte din Trupa Glamour și studiază la Colegiul Național „August Treboniu Laurian“.

Alexia Tudose mai are un frate, iar părinții o văd ca pe o mică minune. Tatăl, de ziua artistei, a lăsat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook.

„Pentru mine ești și vei fi întotdeauna, indiferent de vârstă "iubirea mea cea mică". Ești o frumusețe rară. Un suflet pur și curat. O minte perspicace. Un caracter frumos ordonat. Dumnezeu nu s-a zgârcit deloc când te-a creat.”,  scris Florin Tudose, tatăl tinerei cântărețe, pe social media. Alexia a împlinit 15 ani pe 10 septembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net