Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

Urmează o săptămână aglomerată pentru băieţii de la Proconsul.

Proconsul continuă turneul prin ţară. Turneul de promovare al celui mai nou single, „Aici cu mine” feat Andra şi Ştefan Bănică, continuă cu alte cinci concerte live. Chiar în această seară trupa cântă de la ora 20.00 la Zilele Oraşului Gherla. Miercuri, 24 iunie, au concert în aer liber la Suceava, joi cântă la Focşani, vineri seara fac show la Brăila, iar sâmbătă au planificat un alt concert în aer liber la Braşov. Alături de noul single, băieţii de la Proconsul vor încânta publicul cu hit-urile care i-au propulsat timp de 16 ani în topurile muzicale din România.

Cele mai bune piese ale lui Jethro Tull răsună la Buzău

Melodii care au făcut istorie, precum „Aqualung”, „Living in the Past”, „Sweet Dream“ se vor auzi în această seară, de la ora 20.00, pe terasa Atlantis din Buzău. Ian Anderson, fostul lider al trupei Jethro Tull, promite un spectacol cum n-a văzut Buzăul, pe o scenă de 8x8 metri şi sisteme de lumini şi sonorizare de ultimă generaţie. În a doua parte a spectacolului, artistul îşi va prezenta cel mai recent album, “Homo Erraticus”. Înfiinţat în 1967 şi condus de Ian Anderson, grupul Jethro Tull a făcut istorie cu piesele lor hard rock, folk şi blues, lansând 30 de albume, ţinând peste 3.000 de concerte în toată lumea şi obţinând numeroase premii. Biletele la concertul din Buzău costă 60, 130 sau 180 de lei.

Loredana cântă în mall

O voce de copil are puterea să te facă să zâmbeşti cu orele. Dar ce bucurie trebuie să-ţi aducă nu una, ci 29 de voci de copii, cu atât mai mult cu cât sunt dirijate de Loredana Groza?! Vedeta cântă în această seară, de la ora 19.00, alături de micuţi, melodia Mega Mall, în zona de restaurante de la nivelul 2 al mall-ului deschis recent în Bucureşti. Accesul este gratuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net