Idei pentru timpul liber

image

Urmează o săptămână aglomerată pentru băieţii de la Proconsul.

Proconsul continuă turneul prin ţară. Turneul de promovare al celui mai nou single, „Aici cu mine” feat Andra şi Ştefan Bănică, continuă cu alte cinci concerte live. Chiar în această seară trupa cântă de la ora 20.00 la Zilele Oraşului Gherla. Miercuri, 24 iunie, au concert în aer liber la Suceava, joi cântă la Focşani, vineri seara fac show la Brăila, iar sâmbătă au planificat un alt concert în aer liber la Braşov. Alături de noul single, băieţii de la Proconsul vor încânta publicul cu hit-urile care i-au propulsat timp de 16 ani în topurile muzicale din România.

Cele mai bune piese ale lui Jethro Tull răsună la Buzău

image

Melodii care au făcut istorie, precum „Aqualung”, „Living in the Past”, „Sweet Dream“ se vor auzi în această seară, de la ora 20.00, pe terasa Atlantis din Buzău. Ian Anderson, fostul lider al trupei Jethro Tull, promite un spectacol cum n-a văzut Buzăul, pe o scenă de 8x8 metri şi sisteme de lumini şi sonorizare de ultimă generaţie. În a doua parte a spectacolului, artistul îşi va prezenta cel mai recent album, “Homo Erraticus”. Înfiinţat în 1967 şi condus de Ian Anderson, grupul Jethro Tull a făcut istorie cu piesele lor hard rock, folk şi blues, lansând 30 de albume, ţinând peste 3.000 de concerte în toată lumea şi obţinând numeroase premii. Biletele la concertul din Buzău costă 60, 130 sau 180 de lei.

Loredana cântă în mall

image

O voce de copil are puterea să te facă să zâmbeşti cu orele. Dar ce bucurie trebuie să-ţi aducă nu una, ci 29 de voci de copii, cu atât mai mult cu cât sunt dirijate de Loredana Groza?! Vedeta cântă în această seară, de la ora 19.00, alături de micuţi, melodia Mega Mall, în zona de restaurante de la nivelul 2 al mall-ului deschis recent în Bucureşti. Accesul este gratuit.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
exxon
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg