Imagini șocante! Cum colcăie viermii pe un pacient

image
Viermii au colcăit pe ceafa pacientului până când acesta a murit (captură:tolo.ro)

Spitalele din România sunt moarte sigură. Cine ajunge acolo are șanse mari să plece acasă în sicriu. Este și cazul unui bărbat care a ajuns la Spitalul de Arși și care a murit mâncat de viermi.

Cazuri de neimaginat ies la suprafață. Sătui să mai ascundă gunoiul sub preș, medicii dau totul în vileag.

Unul dintre doctorii de la Spitalul de Arși, din Capitală, a dat publicității un filmuleț în care apare un pacient plin de arsuri în zona capului.

Pe lângă plagă și bandaj, dăm cu ochii și de viermi. Pe ceafa omului, în spatele urechii, sunt larve albe care au infectat corpul. Larve de muște, scriu cei de tolo.ro.

Potrivit sursei citate,imaginile au fost realizate în urmă cu două zile la secția Anestezie-Terapie Intensivă a spitalului.

”Se întâmplă fiindcă nu se urmărește igiena pacienților”

„Sunt oameni internați la Arși în urmă cu 10-11 zile. Au fost aduși direct la noi. Cum secția e plină de muște, ceea ce se vede pe filmare sunt, cu mare probabilitate, larve de muște. Ce sens are să ascundem realitatea? Ce e mai grav: să arătăm sau să îndurăm așa ceva, pacienții și noi, cei care știm?! Mai e un caz identic, însă n-am reușit să-l filmăm decât pe acesta. Asta se întâmplă fiindcă nu se urmărește igiena pacienților, conducerea s-a resemnat”, dezvăluie medicul.

Șeful ATI  a încercat să nege acuzațiile

Dacă inițial, Adrian Stănculea, șeful ATI, a spus că i se pare puțin probabil să se întâmple așa ceva în secția lui, acum, a recunoscut.

”Acestea sunt condițiile, nu avem condiții la ATI, știți de când ni s-a promis un spital nou?!”

Între timp, pacientul mâncat de viermi a murit.

”Acesta  a decedat, dar nu din cauza larvelor. Acele larve nu îl omoară. Nu înseamnă că le lăsam să stea pe pacient”, a spus Stănculea la Antena 3.

Degradarea Spitalului de Arși a ieșit la iveală imediat după tragedia din ”Colectiv”. Un medic spunea că spitalul e infectat și oamenii sunt într-o bombă de microbi.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG