Incendiu activ de vegetaţie forestieră, în Spania. Atenţionare de călătorie emisă de MAE

Ultima actualizare:

    Atenționare de călătorie pentru SpaniaFoto: Digi 24
Atenționare de călătorie pentru SpaniaFoto: Digi 24

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Spania, unde este activ un incendiu de vegetaţie forestieră, în provincia Malaga, aproximativ o mie de persoane fiind evacuate din zonele afectate.

MAE informează românii care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, Comunitatea Autonomă Andaluzia, despre existenţa unui incendiu activ de vegetaţie forestieră în provincia Malaga (oraşele Jubrique, Genaguacil, Estepona şi Benahavis), ce afectează o suprafaţă de aproximativ 2200 de hectare.

Conform informaţiilor comunicate de autorităţile spaniole, din zonele afectate au fost evacuate, până în prezent, aproximativ 1.000 de persoane.

„Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte în permanenţă informaţiile comunicate de autorităţile spaniole în acest sens şi să respecte cu stricteţe instrucţiunile şi avertismentele acestora. În caz de urgenţă, cetăţenii români care se află în zonele afectate pot contacta autorităţile spaniole competente, apelând telefonul de urgenţă 112", arată sursa citată.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net