Incendiu la un depozit de construcţii din zona Obor. 22 de autospeciale intervin pentru a stinge focul


    Pompierii au intervenit cu 22 de autospeciale pentru a lichida incendiul Foto:ISU Bucureşti-Ilfov
Pompierii au intervenit cu 22 de autospeciale pentru a lichida incendiul Foto:ISU Bucureşti-Ilfov

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la un depozit de materiale pentru construcții din Sectorul 2 al Capitalei, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. La fața locului, au fost trimise 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detașamentul Special de Salvatori.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au transmis că un incendiu a izbucnit într-un spațiu de depozitare materiale pentru construcții situat pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2 al Capitalei. Peste 500 de metri pătraţi sunt afectaâi de flăcări. Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite, iar la faţa locului au intervenit 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detașamentul Special de Salvatori. 

Mulţi dintre locuitorii sectorului doi au primit mesaje prin sistemul Ro-Alert fiind avertizați să închidă geamurile pentru că fumul se deplasează rapid. „Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucureşti, se manifestă cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă pe direcâia Bucuresţi – Urziceni. Pentru asigurarea protectiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor”, este mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) locuitorilor din Sectorul 2 al Capitalei.  

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
meghan markle 4 jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg