Incendiu "Matei Bal╚Ö". Care este starea pacien╚Ťilor transfera╚Ťi

29 ianuarie 2021
2021 01 29 0105 0 jpeg
Incendiul de la "Matei Balș" a făcut cinci victime. 24 de echipaje de pompieri au intervenit pentru a-l lichida Sursă foto: Inquam Photos

Incendiul de la Institutul Na╚Ťional de Boli Infec╚Ťioase "Matei Bal╚Ö", produs ├«n diminea╚Ťa zilei de vineri, 29 ianuarie, a fost unul puternic, iar pacien╚Ťii evacua╚Ťi au fost transfera╚Ťi c─âtre alte unit─â╚Ťi medicale pentru a primi ├«ngrijirile necesare. Iat─â care este starea lor.

Starea pacien╚Ťilor este ├«n curs de actualizare ├«n func╚Ťie de investiga╚Ťiile aflate ├«n derulare ├«n fiecare spital ├«n care au fost transfera╚Ťi pacien╚Ťii. ├Än func╚Ťie de rezultatele investiga╚Ťiilor atunci c├ónd este necesar pacien╚Ťii pot fi transfera╚Ťi ├«ntre unit─â╚Ťile sanitare din Bucure╚Öti.

Un al cincilea pacient din saloanele care au ars vineri la Institutul ÔÇŁMatei Bal┼čÔÇŁ din Capital─â a decedat. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a confirmat faptul c─â un cadavru a fost g─âsit carbonizat ├«n baie.

 • 11 pacien╚Ťi la Spitalul Clinic de Urgen╚Ť─â ÔÇ×Sf. IoanÔÇŁ din Bucure╚Öti To╚Ťi pacien╚Ťii sunt stabili, dependen╚Ťi de oxigen pe masc─â.
 • 5 pacien╚Ťi la Spitalul Universitar de Urgen╚Ť─â din Bucure╚Öti Un pacient intubat de la intoxica╚Ťie cu fum, ceilal╚Ťi 4 stabili.
 • 6 pacien╚Ťi la Spitalul Universitar de Urgen╚Ť─â ÔÇ×EliasÔÇŁ. To╚Ťi sunt cu oxigen pe masc─â, stabili.
 • 4 pacien╚Ťi la Spitalul de Boli Infec╚Ťioase ╚Öi Tropicale ÔÇ×Victor Babe╚ÖÔÇŁ Un pacient pe ATI, oxigen pe masc─â. A╚Öteapt─â ├«nc─â doi pacien╚Ťi de la Spitalul Clinic de Urgen╚Ť─â ÔÇ×Bagdasar-Arseni.
 • 5 pacien╚Ťi la Sf. Clinic de Urgen╚Ť─â ÔÇ×Sf. PantelimonÔÇŁ 4 pacien╚Ťi ├«n ATI cu oxigen pe masc─â ╚Öi unul pe CPAP.
 • 4 pacien╚Ťi la Spitalul Militar Central, 2 pacienti stabili la -ROL 2 Un pacient intubat ATI ├«n spital Un pacient stabil in ATI.
 • 3 pacien╚Ťi la Spitalul ÔÇ×WittingÔÇŁ; Trei pacien╚Ťi stabili con╚Ötien╚Ťi, Cel de - al patrulea adus in aceasta unitate a fost transferat la Spitalul Militar Central
 • 4 pacien╚Ťi la Institutul de Pneumoftiziologie ÔÇ×Marius NastaÔÇŁDoi ├«n ATI cu oxigen pe masc─â.
 • 1 pacient la Spitalul MAI ÔÇ×Dimitrie GerotaÔÇŁ; Un pacient intubat.
 • 3 pacienti la Spitalul Clinic de Urgen╚Ť─â ÔÇ×Bagdasar-ArseniÔÇŁ stabili Un pacient a fost transferat la Spitalul Monza si alti 2 pacien╚Ťi urmeaza a fi transferati la Spitalul V Babe╚Ö.
 • 7 pacien╚Ťi la Spitalul de Urgen╚Ť─â Floreasca 6 pacien╚Ťi stabili 1 pacient decedat (este cel care a avut nevoie de resuscitare - a patra victim─â).
bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg