Întâmplare șocantă în Vama Veche! Turistă: "O fată dezbrăcată urla pe trotuar". Ar fi fost victima "drogului violului"

Ultima actualizare:

    O fata, care petrecea în Vama Veche, ar fi fost victima "drogului violului"Sursă foto: Pixabay.com
O fata, care petrecea în Vama Veche, ar fi fost victima "drogului violului"Sursă foto: Pixabay.com

O întâmplare șocantă a avut loc în Vama Veche zilele trecute. O turistă din Vama Veche a povestit pe Facebook că o tânără aflată pe plajă avea un comportament neobişnuit şi a chemat Ambulanţa pentru a o duce la spital. Aceasta ar fi băut cantități însemnate de alcool și este posibil să fi consumat substanțe interzise. Nu este exclus ca în băutura acesteia să fi fost strecurat drogul violului, semnalizează turista care a relatat povestea.

O turistă care a petrecut câteva zile în Vama Veche a relatat o întâmplare șocantă. „Fetelor, aveti grija ce beti si de la cine! Asta noapte, pe cand ma intorceam la cazare, o fata dezbracata si sangeranda urla pe trotuar ca din gura de sarpe si " iubi al ei" ii tot repeta ca a baut de la niste jegosi. Am chemat salvarea si a venit Politia. Am scos o banca din curte, am tinut-o in brate, i-am dat cu apa pe fata, i-am acoperit goliciunea cu un prosop si a plecat la Mangalia pe salvare. Cel mai probabil, ii dadusera ceea ce se cheama drogul violului pentru ca dupa ce nu a mai urlat, ma mangaia pe mine pe picioare si-mi zambea, unduindu-si trupul. Daca o stie cineva, as vrea sa stiu ca e bine! Alora care si-au batut joc de ea le urez " cu executare"!“, este postarea pe grupul de Facebook Vama Veche. 

Reacția autorităților 

Autorităţile care au răspuns apelului la 112 spun că la locul unde se afla fata a ajuns o Ambulanţă, dar că tânăra era atât de beată încât nu au putut să-i acorde primul ajutor şi astfel au fost nevoiţi să apeleze la sprijinul oamenilor legii. Doar aşa tânăra a putut fi urcată în Ambulanţă şi transportată la spital pentru a i se acorda ajutor medical. Din primele informaţii, turista nu prezenta semne că ar fi fost drogată, ci doar că a consumat foarte mult alcool. 

Ce este "drogul violului"?

GHB (acid Gama HidroxiButiric) sau „drogul violului” este unul dintre cele mai puternice din acest secol, potrivit medicilor, și o amenințare majoră la adresa femeilor. Administrarea acestuia transformă victimele în păpuși umane, care pot fi manipulate cu ușurință, după bunul plac al violatorilor.

Drogul violului, supranumit și ecstasy lichid, este inodor, insipid şi incolor, iar la câteva ore de la consum, dispare din sânge și nu poate fi detectat la analize. La bărbații care îl consumă se manifestă un grad mai mare de stimulare sexuală, iar la femei printr-o sexualitate accentuată, acestea acceptând relații multiple, involuntare, despre care nu își mai amintesc decât vag, informează Sfatul medicului.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
bacalaureat jpg
accident Suceavaa jpeg
bacalaureat adevarul jpg
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net